More


  FOTO. Ministrul Apărării, Gabriel Leș, primul mesaj după reinvestire. Ce planuri are

  =

  Noii membri ai Cabinetului Dăncilă, printre care și ministrul sătmărean Gabriel Les la Ministerul Apărării, au depus jurământul de învestitură marţi, la Palatul Cotroceni. Senatorul Gabriel Leș a arătat, în primul său cuvânt după reinvestire,că va continua proiectele începute în primul său mandat la conducerea Ministerului Apărării, dar nu a uitat să mulțumească atât colegilor și președintelui PSD pentru încrederea acordată, cât și fostului ministru al Apărării, pentru modul în care a gestuinat acest important minister.

  Cuvântul ministrului Gabriel Leș

  ”Țin să le mulțumesc colegilor și președintelui PSD pentru încrederea acordată de a continua proiectele începute încă de pe vremea când îndeplineam misiunea de secretar de stat la Departamentul pentru Armamente.

  Lumea se transformă într-un ritm galopant, iar Ministerul Apărării Naționale are nevoie de un management complex care să țină pasul cu aceste metamorfoze.

  Utilizez totodată prilejul pentru a-i mulțumi predecesorului meu, Mihai Fifor, pentru modul profesionist în care a gestionat conducerea instituției.

  A face parte din echipa Ministerului Apărării Naționale în prag de Centenar este un privilegiu unic ce aduce cu sine o responsabilitate copleșitoare. Vă încredințez, așadar, de întreaga mea implicare pentru a duce mai departe prestigiul impresionant al acestei instituții”, a arătat, în cuvântul său, ministrul Apărării, Gabriel Leș.

  Șapte miniștrii nou în guvernul Dăncilă II

  După depunerea jurământului, președintele a semnat decretele de numire în funcție a șapte noi miniștri: Ecaterina Andronescu – ministru al Educaţiei; Gabriel Les – ministru al Apărării Naţionale; Marius Budăi – ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale; Niculae Bădălău – ministru al Economiei; Daniel Breaz – ministru al Culturii şi Identităţii Naţionale; Alexandru Petrescu – ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale și Constantin-Bogdan Matei – ministru al Tineretului şi Sportului.

  Premierul Viorica Dăncilă a convocat membrii cabinetului la o reuniune de lucru la sediul Guvernului, imediat după încheierea ceremoniei de depunere a jurământului de către noii miniștri.

  La depunerea jurământului au asistat premierul Viorica Dăncilă și o parte a miniștrilor aflați deja în funcție: Viorel Ştefan, Teodor Meleşcanu, Rovana Plumb, Natalia Intotero, Eugen Teodorovici și Ştefan Oprea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img