More


  FOTO. VOTAȚI-O! Sătmăreanca Hanelore Ghișan LUPTĂ pentru titlul de VOLUNTARUL ANULUI La Crucea Roșie

  =

  Sătmăreanca Hanelore Ghișan, cea care a inițiat și coorodonat o serie de proiecte apreciate de întreaga comunitate sătmăreană, candidează pentru titlul de voluntarul anului al Organizației Crucea Roșie.

  Hannelore Ghișan a fost propusă pentru titlul de „Voluntarul Anului” în cadrul Galei Anuale a Crucii Roșii în calitatea sa de lider de tineret a Filialei Județene a Organizației Crucea Roșie. În prezent, sătmăreanca se află în clasa a XII-a A de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”

  VOTEAZĂ-O pe Hanelore  CLICK AICI

  În cazul în care va fi desemnată, Hanelore Ghișan va fi invitată să-și ridice premiul în cadrul ”Galei Naționale a Voluntarilor Crucii Roșii Române”, proiect inițiat de către tinerii voluntari și care are că obiectiv celebrarea umanității, promovarea și recunoașterea meritelor voluntarilor de Cruce Roșie precum și a celor care contribuie la promovarea și la dezvoltarea voluntariatului în cadrul organizației.

  Evenimentul este organizat de către Sediul Central al Societății Naționale de Cruce Roșie din România (SNCRR) cu sprijinul reprezentanților tineretului din cadrul Comitetului de Direcție al organizației.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img