More


  FOTOGALERIE. Așa se pot SALVA VIEȚI! Demonstrații de acordare al primului ajutor la Centrul de zi “Sfânta Tatiana”

  =

  În cursul zilei de miercuri 21 noiembrie, la Centrul de zi “Sfânta Tatiana”, s-a desfășurat activitatea “Fii pregătit să acorzi primul ajutor!”. Această activitate, face parte din programul educativ “Un mediu de viață sigur și sănătos” și a avut ca scop instruirea beneficiarilor și voluntarilor Asociației “Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului Satu Mare“, în ceea ce privește metodele de acordare a primului ajutor.

  În prezența doctorului Bilațiu Carmen, a președintelui Asociației Sf. Acoperământ al Maicii Domnului, pr. Tiberiu Vălean și a unui număr mare de beneficiari și voluntari, paramedicii din cadrul SMURD Satu Mare, plt.major Siladi Marius și plt.major Pop Sergiu au demonstrat modul de efectuare a manevrelor principale de prim ajutor calificat în situații de stop cardio-respirator; arsuri; obstrucția căilor respiratorii; traumatisme: fracturi, plăgi și utilizarea defibrilatoarelor semi-automate pentru manevre de resuscitare.

  Prin însușirea cunoștințelor de acordare a primului ajutor din cadrul acestei activități, participanții au conștientizat rolul vital al acordării primului ajutor, prin acțiune rapidă și corectă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img