More


  FOTOGALERIE. Muzica de calitate, voci exceptionale! Cine a castiigat Festivalul Muzica Inimii Mele de la Satu Mare

  =

  Şcoala de Arte Satu Mare, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Satu Mare, a organizat pe parcursul săptămânii trecute, mai multe manifestări cultural-artistice prin care au fost marcate tradiţionalul eveniment intitulat Zilele Şcolii de Arte. Astfel, pe parcursul săptămânii au avut loc spectacole de muzică clasică şi poezie, muzică populară, muzică uşoară, respectiv expoziţie de arte plastice. Ca de fiecare dată, Zilele Şcolii de Arte s-au încheiat cu Festivalul-concurs “Muzica Inimii Mele”, ajuns la cea de-a 12-a ediţie, la care au participat 24 de concurenţi din Baia Mare, Zalău, Oradea, Târgu Mureş şi Satu Mare. Principalii organizatori ai acestui eveniment aniversar au fost managerul Mircea Deac, respectiv directorul Florin Pop.

  Festival de voci extraordinare la “Muzica Inimii Mele”

  La Centrul Multicultural Poesis s-a desfăşurat sâmbătă cea de-a 12-a ediţie a Festivalului-concurs de muzică pop-rock „Muzica Inimii Mele”, competiţie organizată de Şcoala de Arte Satu Mare cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare.

  La ediţia din acest an au participat 24 de concurenţi din Baia Mare, Zalău. Oradea, Târgu Mureş şi din Satu Mare. Juriul a fost format din: profesorul de canto Călin Ionce– preşedinte, şeful secţiei Şcolii Populare de Arte Târgu Mureş, Alin Bucur, interpreta de muzică uşoară şi absolventă de şcoală de muzică, Ioana Roatiş, profesorul de muzică Sorin Berindei şi professor de muzică de la Liceul de Arte “Aurel Popp” Satu Mare, Pap Beata.

  La eveniment au participat conducerea Asociaţiei Artiştior Plastici (AAP)Satu Mare, reprezentată de preşedintele Gergely Csaba şi prim-vicepreşedintele Ştefan Tillinger,.Pe parcursul concursului, Gabriel Andrei Petruş, câştigătorul ediţiei de anul trecut, a susţinut un scurt recital.

  Competiţia din acest an a fost una foarte strânsă, fiind voci foarte bune care au urcat pe scenă, iar juriul a avut dificila misiune în a departaja concurenţii, întrucât mulţi au optat pentru piese româneşti.

  Tiffany Arany Şipoş duce trofeul la Târgu Mureş

  Astfel, după lungi deliberări juriul a stabilit următoarele premii. P

  remiul I a fost obţinut de Alisa Alexandra Ienei de la Şcoala de Arte „Francisc Hubic” Oradea, şi Luiza Gabriela Molnar de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” Satu Mare.

  Pe locul II s-au situat Melany Pfeifer de la Liceul Teologic Romano Catolic „Ham Janos” Satu Mare şi Cristiana Mara Tarcău de la Recreart School and Recording Baia Mare.

  Iar locul IIi a fost obţinut de Alexia Sara Haiduc şi Miruna Elena Labo, ambele de la Şcoala Populară de Arte Zalău.

  Au mai luat menţiuni Diana Ioana Părăvan, Ioana Sînziana Satmari, Andreea Marcela Sava, Teodora –Mara Batin şi Bogdan Ciora.

  Marele premiu în valoare de 1.000 de lei şi trofeul competiţiei i-a revenit lui Tiffany Arany Şipoş de la Şcoala Populară de Arte Tărgu Mureş,şi care a intepretat impecabil piesele „The voice within”, de Christina Aguilera”, respectiv „You make me feel like a natural woman””, de Areta Franklin, fiind îndelung aplaudată de către spectatori.

  Juriul a mai acordat diplome de participare pentru restul concurenţilor. Totodată, conducerea AAP Satu Mare a oferit un premiu special lui Melany Pfeifer Concursul s-a încheiat cu căşigătorea ediţiei, Tiffany Arany Şipoş, care a intepretat una din piesele cu care s-a prezentat la această competiţie.

  A fost cu siguranță cea mai bună ediție a MIM și am avut parte de voci excelente iar juriul a avut nevoie chiar de două…tururi pentru a departaja concurenții.

  Felicitări organizatorilor , cîștigătorilor și tuturor concurenților pentru o seară de neuitat oferită sătmărenilor!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img