More


  FOTOGALERIE. Sărbătoare de excepție la Lipău. Drapel uriaș înălțat pe un catarg impresionant de Centenar

  =

  Sărbătoare de execepție ieri, 25 noiembri, la Lipău. Aici a avut loc stințirea și arborarea unui drapel imens iar la baza catargului a fost zidita o placă comemorativă in cinstea eroilor din satul Lipău care au luptat in primul și al doilea război mondial dar și drept aniversare a Centenarului Marii Uniri!!!

  Au fost prezenți și au luat cuvântul șeful de cabinet al Cancelariei Prefectului, Cecilia Mrinescu, primarul comunei Culciu, Domokoș Alexandru, fostul director al Școlii Generale din Lipău, Suciu Vasile, profesorul de Istorie Alin Pop dar și organizatorul acestui eveniment, solistul Romică Fernea, care a interpretat imnul național pe durata arborăii drapelului și un cântec patriotic: “Ne intoarcem iar biruitori”.

  Tot cu această ocazie, micuța Iulia Fernea a recitat poezia “Nu plânge maică Românie”.

  Și ca acest eveniment să se ridice la cel mai inalt nivel, militarii Batalionului 52 Geniu Tisa au salutat și au dat onorul acestui moment solemn!

  La final Preotul paroh al satului Lipau, Ioan Iederan, a inmânat militarilor Batalionului 52 Geniu o icoană purtătoare de biruință in misiunile ostasilor!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img