More


  OFICIAL! CADOU de Moș Nicolae pentru SĂTMĂRENI. Mall-ul NEPI se deschide mai devreme! Cum va fi repartizat

  =

  Cel mai așteptat centru comercial din regiune,  Shopping City Satu Mare, se deschide mai devreme!

  Pentru că interesul arătat de către sătmăreni, și nu numai, este impresionant, reprezentanții Shopping City Satu Mare au făcut toate eforturile, iar mall-ul se inaugurează cu o zi mai devreme decât era estimat inițial.

  Astfel, ușile Shopping City Satu Mare se vor deschide chiar în ajun de Moș Nicolae, pe 5 decembrie, începând cu ora 10:00.

  Programul oficial al deschiderii Satu Mare Shopping City

  Smiley şi Lidia Buble vor cânta la deschiderea Satu Mare Shopping City. Oficialii companiei au anunţat programul oficial.

  Sâmbătă, 8 decembrie 2018:

  16:15 – 16:45: Spectacol de dans – Open Wings Street Dance;
  16:45 – 17:25: Școala Populară de Arte;
  17:30 – 18:30: Spectacol Royal Team;
  18:45 – 19:45: Spectacol Petrică Mureșan și orchestra;
  20:00 – 21:00: Concert live Lidia Buble.

  Duminică, 9 decembrie 2018:

  16:20 – 17:00: Demonstrații lupte – CS Cetate Ardud;
  17:15 – 18:15: Spectacol XXL Band;
  18:30 – 19:30: Concert live R.U.A.;
  20:00 – 21:00: Concert live SMILEY.

  HARTA MALL-ULUI. Cum vor fi repartizate magazinele

  Lista brandurilor la Shopping City Satu Mare

  Printre brandurile pe care centrul comercial le va gazdui se regasesc Carrefour, New Yorker, LC Waikiki, Douglas, Orsay, CCC, Kenvelo, Office Shoes, Smyk, Noriel, Hervis, IntersportAltex, Pepco, Kendra, Splendor, KFC, Animax, dm sau BSB, acestea acoperind toate segmentele de interes: de la fashion, frumusete, sport, tehnologie, home&deco, jucarii si produse pentru copii, pana la servicii pentru toate nevoile.

  Multitudinea de branduri si servicii va fi completata de o oferta culinara variata, pentru toate gusturile, intr-un spatiu modern de food court cu restaurante, cafenele si terase exterioare. In centrul comerciual va fi inaugurat, in primavara anului viitor, un cinematograf multiplex modern.

  Proiectul Shopping City Satu Mare se va dezvolta constant, astfel ca, in viitorul apropiat, va gazdui o noua premiera pentru Romania, sub forma unei solutii de conectare a terasei exterioare cu zona de promenada si Centrul Nou al orasului, printr-o pasarela peste raul Somes.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img