More


  PRECAUȚI. Nici Iarna nu ne mai poate lua prin susprindere. Ce măsuri a luat Primăria

  =

  Pregătiți pentru sezonul de iarnă! Primăria SatuMare a fost stabilită lista de străzi, stații de autobuz, obiective sociale, unități de învățământ, instituții publice, treceri de pietoni, trotuare și alte locații unde operatorul are obligația de a interveni cu prioritate.

  Program de acțiune

  Primăria Municipiului Satu Mare a întocmit programul de pregătire și acțiuni operative în timpul iernii, pe raza municipiului Satu Mare, în perioada 15 noiembrie 2018 -15 martie 2019, care a fost comunicat operatorului ce se ocupă cu activitatea de deszăpezire.

  Conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare a stabilit lista de străzi și tronsoanele de drum pe care se intervine cu prioritate, lista obiectivelor sociale, a unităților de învățământ, instituțiile publice, trecerile de pietoni, trotuarele, stațiile de autobuz și toate locurile unde operatorul are obligația de a interveni cu prioritate, precum și ordinea de intervenție, operaţiunile care se execută, tipurile de materiale şi cantităţile utilizate.

  Stocuri suficiente de antiderapant

  Astfel, conform informării operatorului care se ocupă cu activitatea de deszăpezire, prevenire și combatere a poleiului, la finalul lunii octombrie, pentru a începe activitatea, firma are pe stoc o cantitate de 148 tone de clorură de sodiu, 18 tone de clorură de magneziu, 20 metri cubi nisip, precum și 11 mii de litri de carburanți. Operatorul dispune de 20 utilaje specific operațiunilor de dezsăpezire.

  Reamintim cetățenilor municipiului Satu Mare, agenților economici, asociațiilor de proprietari că, au obligația de a curăța și ei la rândul lor zăpada și gheața de pe trotuarul din fața casei, a blocului sau a sediului firmei, în cel mult 24 de ore de la încetarea ninsorii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img