More

    Târgul de Crăciun Satu Mare 2018. Când va fi deschis

    Târgul de Crăciun de la Satu Mare din acest an stă sub semnul Centenarului, deschizându – și porțile chiar de Ziua Națională a României – 1 Decembrie 2018 cu un program artistic variat. Ne vom putea bucura în 1 decembrie de prezența unor nume consacrate ale scenei. Deocamdată, programul e în lucru.

    Și în acest an, având în vedere ecourile pozitive înregistrate în anul 2017, Târgul de Crăciun va avea drept arie de desfășurare Piața 25 Octombrie cât și parcul central Satu Mare, unde artiștii plastici și meșteșugarii locali vor întregi tabloul unui spațiu dedicat cu precădere copiilor.

    Prin organizarea acestui eveniment se urmărește creșterea numărului potențialilor vizitatori din țară și din străinătate, o intensificare a turismului cultural, precum și punerea în valoare a potențialului județului Satu Mare, din perspectiva economică, socială și multiculturală.

    ”Sperăm ca și prin ediția din acest an a Târgului de Crăciun să aducem bucurie atât în sufletele sătmărenilor, cât și în inimile celor ce se hotărăsc să ne treacă pragul.”, spun organizatorii.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE