More


  VIDEO/FOTO. Aspect mai tânăr și natural, fără bisturiu, injecții sau chirurgie plastică

  =

  Dacă ești în căutarea unui tratament de lifting facial, non-chirurgical, de rejuvenare facială, poți alege cu încredere terapia HIFU-FaceLift PRO la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. Această terapie îți transformă viața, pentru că vei avea chipul reîntinerit cu 10 ani!

  Probabil ai observat faptul că oamenii, pe măsură ce îmbătrânesc, au tot mai multe riduri în jurul gurii și pe frunte. Desigur contează foarte mult tipul tenului, gena, când vine vorba de îmbătrânire. Și totuși, semnele îmbătrânirii nu întârzie să apară la toți oamenii, chiar dacă în mod diferit, pentru că depind de structura pielii, vârstă și stilul de viață. Ridurile pot fi eliminate acum cu tehnologia HIFU și dispozitivul FaceLift PRO.

  Dispozitivul HIFU-FaceLift PRO poate înlocui cu succes liftingul chirurgical.

  Tratamentul oferă aceleași rezultate ca liftingul chirurgical, dar NU produce deloc durere, nu se face cu bisturiu și anestezie. Acest tratament este non-invaziv. Grație tehnologiei HIFU se acționează în profunzimea pielii cu ultrasunete de înaltă frecvență. Se pătrunde cu ultrasunete în epiderm, derm și SMAS – sistemul musculoaponeurotic superficial (unde are loc o stimulare a procesului de refacere a colagenului și de regnerare a acestuia).

  Multe femei sunt nemulțumite de faptul că le apar riduri și alte semne ale îmbătrânirii. Acum există soluție la toate acestea! Cu HIFU – FaceLift PRO ele pot obține rezultate excelente de lifting facial intens. Tehnologia HIFU este non-invazivă, fără durere, elimină ridurile și restabilește elasticitatea și fermitatea pielii.

  Acest tratament cu HIFU – FaceLift PRO este apreciat în numeroase țări ale lumii. Se folosește în multe saloane de înfrumusețare, vedetele internaționale apelează la o astfel de terapie. Tehnologia HIFU realizează o procedură prin care se obține:

  • Rejuvenarea facială
  • Eliminarea liniilor fine, a ridurilor din zona perioculară, a frunții, a nasului, maxilarului și a gurii
  • Eliminarea semnelor îmbătrânirii de pe gât și decolteu
  • Refacerea fibrelor de elastină și colagen
  • Contracția fibrelor de elastină din piele
  • Stimularea producerii de colagen nou în piele
  • Creșterea elasticității pielii
  • Reîntinerirea facială cu aproximativ 10 ani.

  Tratamentul facial, care se realizează și pe frunte, pomeți, bărbie, pe gât și decolteu, durează aproximativ 60 minute. În cazul unui tratamnet pe bărbie și pomeți sau pe frunte și pomeți, durata de tratament este de 25 minute.

  Această procedură este simplă, pur și simplu ajută la refacerea calității colagenului și la producerea rapidă de colagen nou. În acest mod se obține un efect de lifting facial, se reface elasticitatea pielii și se reîntinerește tenul. Tratamentul se poate aplica și la femei și la bărbați. Deși ridurile pe care bărbații le dezvoltă pe față pot fi mai adânci decât la femei, cu HIFU-FaceLift PRO și acestea se pot atenua.

  Te așteptăm cu drag la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare, te poți programa gratuit. La noi toate serviciile sunt premium, destul de frecvent se fac promoții și oferte avantajoase. Clieții fideli au multe avanteje, au reduceri semnificative la tratamente.

  Pentru mai multe informații ne poți urmări și pe pagina de Facebook și pe site.

  Te poți abona prin sms pe site, pentru a afla ofertele și promoțiile care se fac la salon.

  Îți oferim cadou și un catalog cu produse, pe care îl poți ridica la noi la salon.

  Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

  Programări la telefon: +40756045281.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img