More


  VIDEO/FOTO. Zeci de sătmăreni pe platourile de filmare ale filmului ”The Princess Switch”, un super film de Crăciun

  =

  Comedia romantică americană ”The Princess Switch”, filmată în cea mai mare parte în Castelul Károlyi și în alte locații din municipiul Carei, a fost lansată de compania Netflix pe 16 noiembrie 2018. Zeci de sătmăreni au fost selectați să participe la filmările realizate la Castelul Karoly din Carei. Printre aceștia s-a aflat și colega noastră Raluca Jofi care a participat la filmarea cu scena nunții în cadrul filmului de Craciun.

  “Am participat la filmarile acestui film, la fel cred, ca toți ceilalți sătmăreni…pentru a trăi o experiență nouă. Am vrut să văd cum se realizează un film american, să văd cum arată un platou de filmare și bineînțeles să văd actorii principali. Filmările au durat în jur de zece ore pentru o scenă de aproximativ 3 minute. A fost o experiență frumoasă, obositoare, însă acum ,văzând rezultatul chiar a meritat” a spus Raluca Jofi.

  Sătmărenii și careienii care au participat la filmări au fost nerăbdători să vizioneze filmul. Datorită faptului că fimarile la o scenă au durat atât de mult iar cadrele erau luate din nenumărate unghiuri nu se știa cine se va vedea în film și cine nu. Atât pentru cei care nu au apărut în film cât și pentru cei care au avut norocul să se vadă, experiența a fost unică iar filmul cu siguranță este privit cu alți ochi.

  “Eu am apărut în prim plan, preț de câteva secunde…sincer nu mă așteptam, însă am fost plăcut surprinsă. Putea să fie oricine de acolo, în locul meu. Fimările s-au realizat exact așa cum mi-am imaginat.Tot ce s-a întâmplat pe platoul de fimare a fost la un nivel profesionist”, a mai povestit Raluca.

  Cu o săptămână înainte de Crăciun, Margaret, minunata ducesă de la Montenaro, schimbă locul cu Stacy, o “fată obișnuită” din Chicago, care arată exact ca ea. Cu ajutorul magic al lui Moș Crăciun, Margaret se îndrăgostește de frumosul coleg al lui Stacy, în timp ce Stacy se îndrăgostește de logodnicul lui Margaret, prințul moștenitor.

  În distribuție: Vanessa Hudgens (în rorurile lui Margaret și Stacy), Sam Palladio (în rolul Prințului Edward), Nick Sagar, Mark Fleischmann, Suanne Braun și Alexa Adeosun).

  În lunile februarie și mai, în municipiul Carei, în mai multe locații, au avut loc filmări pentru comedia romantică ”The Princess Switch”. Alături de actorii sosiți din SUA și Marea Britanie, peste 100 careieni și sătmăreni, au participat la filmări în calitate de figuranți. Filmările au avut loc în Castelul Károlyi, în locația fostei Primării, pe platoul din fața actualei Primării și zona pietonală de pe strada 1 Decembrie 1918, unde a fost amenajat un târg de Crăciun.

  Realizarea filmului în municipiul Carei a fost posibilă datorită promovării constante a Castelului Károlyi prin intermediul Centrului de promovare a turismului cultural grof Károlyi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img