More  FOTOGALERIE de EXCEPȚIE! Expoziție zonală de pasări și animale mici de rasă

  Asociația Județeană a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici, din județul Satu Mare, a dat startul azi dimineața unei noi expoziții zonale de păsări și animale mici de rasă ajunsă la ediția cu numărul 28. Sute de exemplare din diferite rase de găini, porumbei și iepuri vor putea fi admirate în acest weekend în cadrul expoziției.

  “Sătmărenii pot admira expoziția anuală de pasări și animale mici de rasă, unde sunt expuse găini, iepuri și porumbei . Anul acesta, încercăm să reînoim o tradiție a păsărilor exotice. Sperăm că timpul va ține cu noi și vom avea mulți vizitatori. Programul de vizită este de la ora 9.00 până la 18.00 iar duminică până la ora 13.00-14.00, depinde de fluxul de vizitatori, deoarece cei veniți din altă parte trebuie să ajungă cu animalele acasă.Speciile de porumbei și de găini sunt specii foarte vaste, iar la iepuri sunt rasele clasice”, a declarat Attila Tarcsa, președintele Asociației Județene a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici.

  Sunt expuse în jur de 550 de animale aduse din Satu Mare, Marghita, , Carei și Valea lui Mihai. Ca în fiecare an, crescătorii își aduc animalele pe care le-au crescut în anul respectiv. Noutatea din acest an sunt păsările exotice mici. Biletul de intrare costa 5 lei pentru un adult și 3 lei pentru un copil.

  Duminică, 17 februarie va avea loc târgul de animale. Expoziția zonală de păsări și animale mici de rasă va avea loc în incinta ștrandului la “Ciupercă”.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE