7 INFRACȚIUNI la regimul rutier în acest sfârșit de săptămână

În acest sfârșit de săptămână polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au constatat în flagrant delict 7 infracțiuni la regimul rutier.

La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Biroului Rutier Carei au depistat un bărbat de 73 de ani, din localitatea Căpleni, care conducea un autoturism pe strada Revesz, din localitate,  deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,81mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri careieni, au depistat la data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, un tânăr, de 20 de ani, din localitatea Ghenci, care a condus un moped neînmatriculat pe DN1F, în localitatea Ghenci,  fără poseda permis de conducere.

Tot la data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș  au depistat un maramureșan, de 20 de ani, care se afla la volanul unui autoturism pe strada Victoriei, în localitatea Negrești Oaș sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,70mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Satu Mare au depistat un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Agriș în timp ce  conducea  o motocicletă neînmatriculată pe DJ 194/B,  în  localitate.  La extinderea verificărilor, polițiștii au constatat că cel în cauză avea dreptul de a conduce suspendat.

Tot la data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Satu Mare au depistat un tânăr de 22 de ani, din localitatea Lazuri, care se afla la volanul unui autoturism pe DJ194C, în localitate, sub influența băuturilor alcoolice. La testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,59mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești Oaș, au oprit pentru control pe DN19, la ieșirea din localitatea  Orașu Nou, un autoturism condus de un bărbat, de 50 de ani, din localitatea Remetea Oașului, care nu poseda permis de conducere de nici o categorie.

Tot la data de 20.10.2019, în jurul orei 01:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Tășnad aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pe drumul public DN 19/A la limita județului Satu Mare cu județul Salaj, un autoturism condus de un tânăr, de 25 de ani, din localitatra Supuru de Jos. Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere de nici o categorie, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

VIDEO/FOTO. PODUL peste SOMEȘ prinde contur. Stadiul LUCRĂRILOR

Podul peste râul Someș prinde contur. Din imaginile date publicității de primarul Kereskenyi Gabor, se poate observa că lucrările la acest important edificiu pentru...

Emoție și… amuzament (carte de veghe)

Acesta este titlul volumului semnat de doamna Maria Genica Letai, cu o reușită lansare găzduită de Biblioteca Județeană. Regret, sincer, că n-am ajuns, dar...

FOTO. ACCIDENT MORTAL. Un bărbat a DECEDAT. Un altul, în STARE GRAVĂ la spital

Un cumplit accident de circulație, soldat cu decesul unui bărbat, s-a produs astăzi, în jurul orei 17.45, în Țara Oașului. A intrat cu mașina...

Curse ilegale de maşini, la Satu Mare

În ultima perioadă, pe raza municipiului Satu Mare au loc din ce în ce mai multe curse ilegale de maşini. O astfel de cursă...

Conducerea Federației Române de Box, așteptată la Satu Mare

Eveniment important pentru lumea boxului din Nord Vest-ul țării. Joi, 14 noiembrie, va avea loc la Satu Mare o întâlnire regională a boxului românesc. Sătmăreanul...