More


  ALERTĂ! Atac SÂNGEROS la cinema-ul din MALL. Doi tineri au fost ÎNJUNGHIAȚI în timp ce vizionau un film în incinta cinema-ului din noul mall din Timișoara

  - Advertisement -

  Incident grav, luni seară, în una dintre sălile de cinema de la noul mall. Două persoane au fost înjunghiate în urma unui scandal izbucnit chiar în timpul unui film.

  Două persoane înjunghiate în timpul unui scandal izbucnit în sala de cinema, la mall-ul din Timișoara.

  Incidentul a izbucnit, spun surse de la fața locului, după ce doi dintre spectatori le-au atras atenția altor doi, care făceau zgomot în timpul proiecției.

  Unul dintre gălăgioși, în vârstă de 36 de ani, ar fi scos un cuțit și i-a rănit pe ceilalți doi. Una dintre persoanele agresate a fost tăiată în palmă, iar cealaltă în zona cotului.

  Unul dintre cei tăiaţi este actorul Raul Andrici, care joacă în filmul “Pisica verde” rolul unui criminal. El venise cu un verişor să vadă filmul în care are un rol principal. Era vorba de debutul în cinematografie pentru tânărul actor. Andrici a fost tăiat la braţ şi la picior.

  Potrivit primelor informații, victimele – doi bărbați de 19, respectiv 23 de ani – au necesitat îngrijiri medicale, însă, din fericire, rănile acestora au fost superficiale.

  Agresorul a fost ridicat de polițiști și dus la Secția 3 pentru a da declarații.

  Atacatorul a făcut scandal şi la secţia de poliţie. Striga la poliţişti că el “are pile şi îi face pe toţi”. Este vorba de o persoană de condiţie bună, acesta profesând ca jurist la Spitalului de Psihiatrie şi Pentru Măsuri de Siguranţă din localitatea timişeană Jebel.

  „În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Bărbatul în vârsta de 36 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Timiş.

  SURSA TEXT ȘI FOTO: Tion.ro și Adevărul.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img