More


  APEL UMANITAR! Motociclistul RĂNIT în accidentul de la Mărtinești are nevoie de SÂNGE. Este în stare gravă

  =

  Victima accidentului de joi seara de la Mărtinești, motrociclistul Vasile Roatiș se află în stare foarte gravă la „Institutul Inimii” din Cluj-Napoca. Pentru a supraviețui, însă, are nevoie urgentă de sânge.

  Astfel că apropiații motoiciclistului Vasile Roatiș fac un apel către toți sătmărenii:

  „Colegul nostru Roatiș Vasile a avut un accident foarte grav. Momentan se află în stare critică. Are nevoie de sânge. Grupa lui sanguina este B3 pozitiv. Donatorii din alte orașe au nevoie de următoarele informații: Roatis Vasile, Grupa sanguina B3 pozitiv, în spitalul „Institutul Inimii” Cluj Napoca.

  Cei ce doresc să doneze în Satu Mare o pot face luni (21.10.2019) la Centru de Transfuzii Sanguine de la ora 8:00. Cu orice grupa sanguină se poate dona”, transmit colegii bărbatului pe Facebook.

  Reamintim faptul că joi, 17 octombrie, în jurul orei 18.50, a avut loc un grav vaccident rutier în localitatea Mărtinești a cărui victimă a fost chiar Vasile Roatiș. Detalii despre acest accident puteți citi  pe https://www.gazetanord-vest.ro/2019/10/fotogalerie-accident-grav-in-satu-mare-motociclist-in-stare-critica/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img