More


  Apel umanitar pentru o bunică care-şi creşte nepoţelul într-o sărăcie lucie

  - Advertisement -

  O sătmăreancă în vârstă de 47 de ani își crește nepotul de doar doi ani într-o sărăcie lucie și în niște condiții total insalubre. Ea are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea oferi copilului condiții minime de trai. Fostul viceprimar al municipiului Satu Mare a demarat o nouă campanie umanitară pentru ajutorarea acestei familii.

  ,,El e Eduardo! Are 2 ani! Îl creste bunica într-o baraca de lângă dig, în centrul municipiului Satu Mare, fără apă, fără curent, fără baie…aşa cum se vede în poze! Bunica stă acolo de 17 ani. Are 47 de ani şi a crescut singură doi copii care acum au 17 şi 15 ani. Nu i-a dat „la stat” aşa cum nu l-a dat nici pe bebeluşul pe care fiica minoră i l-a pus în braţe… Ştiu de ei, de la o prietenă care îi ajută. Dar i-am cunoscut abia azi când am fost împreună cu bunica sa vedem locuinţa de necesitate pe care a primit-o pe Ostrovului. Locuinţa e mult spus. E o încăpere rece, insalubră, fără geam, cu o uşă foarte uzată, murdară, fără obiecte sanitare în baie. E…ca-n poze.

  Pentru a-i oferi o viaţă decentă copilului de 2 ani am avea nevoie de următoarele: vopsea lavabilă albă, parchet şi folie, chiuvetă de baie, cadiţă duş, vas toaletă, robinet pentru chiuvetă şi duş, un dulap, o masă cu 2 scaune, un pat, un aragaz mic cu 2 ochiuri şi o butelie, un corp de mobilă de bucătărie, vase/tacâmuri, un convector sau altă sursă de încălzire pe curent (nu este gaz şi foc nu e voie să se facă), un frigider mic, un televizor, perdea/ draperie” a scris pe Facebook.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img