More


  Caiac SMile, rezultate de excepție la Delta Caiac Race

  - Advertisement -

  Membrii asociației club sportiv Caiac SMile din municipiul Satu Mare au participat la concursul Delta Caiac Race din Delta Dunării, aducând acasă rezultate excelente. Este pentru prima oară în cadrul unui  concurs când au ieșit pe mare, înainte parcurgând trasee pe râuri exclusiv.

  Delta Caiac Race, o experiență fresh

  E parcă a doua vară pentru România prin temperaturile blânde din această perioadă, iar acest fapt este cu atât mai mult o condiție excelentă pentru caiaciști de a se antrena, participa la competiții sau a merge cu caiacul pe valurile mării pentru prima oară. Cei de la Caiac SMile au profitat din plin de acest prilej, participând la concurs atât pe Dunăre, cât și pe mare în cadrul evenimentului Delta Caiac Race.

  Delta Caiac Race a fost structurată pe două categorii de concurs: prima, pentru copii, pe o distanță de 10 km, iar a doua de 15 km pentru adulți. În prima parte a concursului s-a ieșit pe mare de pe brațul Sf. Gheorghe al Dunării, în timp ce în a doua parte de pe mare, în sens invers.

  Rezultate de excepție

  La competiție au fost acordate premii, iar caiaciștii din Satu Mare au obținut rezultate foarte bune: locul I Matteo Olar și Yana Trandafir Coț, locul III – Corodan Dan Ionuț și locul IV – Alexandra Hoban și David Sălăjean – toți membri ai Caiac SMile.

  “Sunt extrem de mândru de ce au realizat copiii de la Caiac SMile. Este rezultatul a ore de antrenamente și multă, multă pasiune. Vreau să mulțumesc Consiliului Județean Satu Mare pentru susținerea asociației Caiac SMile, susținere fără de care aceste deplasări nu ar fi posibile.” – a spus Ionuț Stancovici, președintele Caiac SMile Satu Mare

  Organizatorul concursului a fost o asociație sportivă din Brașov. Scopul unor astfel de evenimente este  promovarea acestor sporturi nautice precum caiacul, iar premiile acordate au constat și în echipamente profesionale.

  Rareș Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img