More


  DECIZIE. Scoși la MUNCĂ de Poliția Locală. Altfel RISCĂ să își PIARDĂ BANII

  - Advertisement -

  Lună de lună, asistații social din municipiul Satu Mare sunt scoși la muncă de polițiștii locali sătmăreni. Dacă refuză să presteze muncă în folosul comunității, asistații social apți de muncă riscă să-și piardă banii.

  ”În conformitate cu prevederile Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat şi în baza H.C.L. Nr. 6/31.01.2019 privind aprobarea Planului de acţiuni şi de lucrări de interes local pe anul 2019, pentru repartizarea orelor de muncă prestate lunar de către persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară de ajutor social, pe raza municipiului Satu-Mare au fost desfăşurate cinci acţiuni cu beneficiarii de ajutor social, sub îndrumarea cadrelor de specialitate din această instituţie.

  Astfel, au fost efectuate activităţi în folosul comunităţii ce constau în curăţarea zonelor unde au fost depistate depozitări ilegale de deşeuri, ocazie cu care s-au strâns 3 metri cubi de resturi menajere. La aceste activităţi au participat în medie trei persoane beneficiare de ajutor social. Locaţiile unde s-a lucrat au fost: str. Al. Russo, Fabricii, str. Cimitirului, C.A. Rosetti, Cubic, etc.;”, se arată în bilanțul pe luna septembrie a Poliției locale Satu Mare.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img