More


  DRAMĂ. Un elev se zbate între VIAȚĂ și MOARTE. ACCIDENT stupid în școală

  - Advertisement -

  Viața unui elev din județul Satu Mare atârnă de un fir de păr după ce vineri a căzut de la etajul doi al școlii în care învăța. Elevul, în vârstă de 15 ani, a suferit răni foarte puternice și se află în stare gravă la Cluj.

  Potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, elevul era cunoscut cu grave probleme de comportament și, pratic, a căzut singur. În acest caz a fost deschisă o anchetă.

  ”În cursul zilei de 25 octombrie 2019, un elev din clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială Odoreu a căzut de pe balustrada scărilor din școală, în pauza de la ora 9. Profesorul de servici a chemat imediat ambulanța și elevul a fost transportat la UPU Satu Mare. După incident, elevul era conștient și foarte agitat. Directorul școlii a anunțat despre producerea accidentului poliția din localitate, primăria și inspectoratul școlar județean.

  Elevul, cunoscut cu grave probleme de comportament în școală și în afara ei, era cuprins într-un program de consiliere la cabinetul școlar. A fost elevul școlii în clasele I-V, după care a frecventat clasele VI-VIII la Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare. Declarat repetent în clasa a VIII-a la Liceul cu Program Sportiv, s-a înscris din septembrie, pentru a repeta clasa, la Școala Gimnazială Odoreu.

  Poliția realizează o anchetă despre cele întâmplate. Împreună cu personalul din școală s-a constatat faptul că elevul a intrat în incinta școlii la ora 8.48, pe la poarta destinată profesorilor, s-a dus în clasă, deși era sfârșitul orei, după care a ieșit imediat în pauză. Conform imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere, la 8.52 s-a așezat pe balustrada scărilor și a căzut.

  Directorul școlii este în permanentă legătură cu asistentul maternal, la care elevul este în plasament, pentru a afla date despre situația medicală a elevului”,m se arată în comnunicatul IȘJ.

  Imediat după accident, elevul în vârstă de 15 ani a fost transportat la Urgențe. Aici, după primele consultăpri medicale făcute de medicii, s-a constat că starea pacientului este foarte grav, astfel că s-a decis transportarea acestuia de urgență cu elicopterul SMURD la Cluj.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img