More


  FOTOGALERIE. PRECIZĂRI. Ambulanţa a fost “ATACATĂ” de copiii de ŢIGAN din Pelişor

  =

  S-a făcut lumină în ceea ce priveşte autospeciala de Ambulanţă atacată în urma unei intervenţii în satul Pelişor. Este vorba despre un grup de copii de ţigani care, în momentul în care ambulanţa a fost pusă în mişcare, au auruncat cu pietre după ea. Una dintre pietre a spart parbrizul din spate al Ambulanţei. 

  Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a precizat pentru Gazeta de Nord-Vest că poliţiştii au fost sesizaţi miercuri seară, în jurul orei 20.30, de către asistenta de pe Ambulanţă, o femeie în vârstă de 40 de ani, din Satu Mare, că, după ce a acordat prim-ajutor unei paciente, şi după ce Ambulanţa a fost pusă în mişcare, a fost lovită cu pietre, fiindu-i sparte parbrizul din spate.

  În urma primelor cercetări făcute de poliţişti, piatra care a produs pagube a fost aruncată de unul dintre copiii de romi aflaţi în imediata apropiere a Ambulanţei, în momentul în care autospeciala a fost pusă în mişcare.

  Poluţiştii au deschis dosar penal pentru distrugere, iar în prezent sunt făcute audieri pentru a fi depistat copilul care a aruncat piatra care a distrus Ambulanţa.

  ŞTIREA INIŢIALĂ: https://www.gazetanord-vest.ro/2019/10/fotogalerie-ambulanta-aflata-in-misiune-atacata-in-judet-echipajul-acorda-primul-ajutor/

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img