More


  ”Janna” revine miercuri pe scena Teatrului de Nord

  - Advertisement -

  Miercuri, 16 octombrie 2019, în Sala Mare, de la ora 19.00, Trupa ”Mihai Raicu” (secţia română) a Teatrului de Nord prezintă o nouă reprezentaţie a spectacolului ”Janna” de Iaroslava Pulinovici, în regia lui Dumitru Acriş, ultima înaintea prezenței sale în Festivalul Național de Teatru.
  Din distribuţie fac parte Adriana Vaida, Vlad Mureşan, Crina Andriucă, Radu Botar, Anca Similar, Dorina Nemeş, Cătălin Mareş, Sorin Oros, Ioana Cheregi, Andrei Stan, Ciprian Vultur, Lucia Maria Racşan, Roxana Fânaţă, Maya Katerina Pop şi Yvette Princz. Traducerea textului a realizat-o Raluca Rădulescu, iar scenografia Cristian Gătina. De lumini se ocupă Lucian Moga şi Alexandru Dancu, iar de partea video Virgil Puiac.
  ”Janna sau Mâine va fi o nouă zi” a fost scrisă în 2012 şi este o tragi-comedie despre o femeie de succes din zilele noastre care e obişnuită să aibă sub control propria viaţă, dar şi viaţa tuturor din jur. Este o poveste despre prietenie, trădare şi iubire. Este o reflecţie asupra unei epoci în care oamenii ajung să plătească prea scump succesul.
  Dumitru Acriş s-a născut în 1983 în Republica Moldova. În 2004 a absolvit actoria, iar în 2012 un master de regie la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău. A fost 12 ani actor la Teatrul ”Luceafărul” din Chişinău, din 2006 fiind Maestru în artă al Republicii Moldova. În 2017 a absolvit regia la cea mai prestigioasă şcoală de teatru din Rusia: Universitatea Naţională de Artă Teatrală GITIS din Moscova, clasa profesorului L. Heyfets.
  “Janna” a fost selecţionat în ediţia 2019 a Festivalului Naţional de Teatru şi va fi prezentat sâmbătă, 19 octombrie, la Teatrul Odeon din Bucureşti. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 14 ani şi va dura 110 minute (fără pauză).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img