More


  NEVINOVAT. Patronul Unicarm, Vasile Lucuț, a CÂȘTIGAT lupta cu DNA. A fost ACHITAT de instanță

  - Advertisement -

  Patronul Companiei Unicarm Satu Mare, cunoscutul om de afaceri și filantrop sătmărean Vasile Lucuț, a câștigat în instanță lupta cu Direcția Generală Anticorupție. Acesta a fost achitat într-un dosar de corupție realizat de procurorii DNA.

  Lovitură grea pentru DNA Oradea

  Tribunalul Bihor a dat, miercuri, achitări pe linie în dosarul Unicarm, în care omul de afaceri sătmărean, Vaile Lucuț, patronul Companiei Unicarm, a fost acuzat că a dat şpăgi în serie la fostl primar al orașului Beiuș, Adrian Domocoș, pentru a i se permite să ridice un magazin în centrul oraşului, titreză Bihoreanul.ro.

  Potrivit soluţiei publicate pe scurt pe portalul instanţelor de judecată, atât patronul Vasile Lucuț, cât și Domocoş a fost achitați miercuri pentru toate acuzaţiile care le se aducea în acest dosar, respectiv pentru opt infracţiuni printre care cea mai gravă ar fi de dare, respectiv luare de mită. În urma cercetării dosarelor și probelor, magistrații au constata că faptele imputate nu există ori că nu sunt prevăzute de legea penală.

  Patronul Unicarm, Vasile Lucuţ, a fost achitat, pentru infracţiuni precum dare de mită şi complicitate, iar compania a fost şi ea achitată pentru aceleaşi fapte.

  Sentinţa de miercuri reprezintă o nouă lovitură pentru procurorii DNA Oradea, care păreau că au probe solide în acest caz, scrie Bihoreanul.ro.

  Din câte se pare, faptele descrise de procurori în rechizitoriu nu au fost, însă, de natură să o convingă pe judecătoare, care a apreciat că acestea “nu există”. Potrivit spuselor avocatului Bodea, anchetatorii nu ar fi reuşit să dovedească faptul că banii au ajuns la Domocoş, pe când apărarea a arătat că din fundaţie au mers spre rezolvarea unor cazuri sociale, ca atare nu au reprezentat şpăgi, mai arată Bihoreanul.ro.

  Vasile Lucuț, prosper om de afaceri și filantrop

  Patronul Comnpaniei Unicarm Satu Mare, Vasile Lucuț, este un prosper om de afaceri dar și un cunoscut și apreciat făcător de bine. A făcut o serie de donații pentru spitale, ultima dintre acestea având loc chiar săptămâna trecută când a donat un aparat ultraperformant Secției de Neurologie a Spitalului Județean.

  De asemenea, a finanțat o serie de operații sau consultații medicale costisitoare în străinătate, mai ales în cazul unor copii, lucru ce a coincis, efectiv, cu salvarea vieților acestora.

  Pentru toate acestea, Vasile Lucuț este un personaj apreciat și iubit de către sătmăreni, și nu numai.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img