More


  PERICOL PUBLIC. Restaurante și pizzerii din Satu Mare, AMENDATE de DSVSA. Ce NEREGULI s-au găsit

  - Advertisement -

  Controalele efectuate de inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au scos în evidență faptul că unii patroni de localuri din Satu Mare ăși bat joc, pur și simplu, de sătmărenii care le trec pragul. Aceste localuri reprezintă un adevărat pericol public. În această situație inspectorii DSVSA au fost nevoiți să aplice amenzi colosale.

  Ca urmare a neregulilor constatate în timpul verificărilor, inspectorii de specialitate au aplicat, patru sancțiuni contravenționale în valoare totală de 13600 lei.

  Astfel, câte o amendă de 1.200 de lei au primit o Pizzerie din Satu Mare pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind întreținerea spațiilor de lucru și depozitare, un magazin alimentar din Satu Mare, pentru nerespectarea condițiilor de igienă la depozitarea produselor alimentare și un restaurant din Satu Mare pentru nerespectarea condițiilor de igienă în spațiul destinat preparării produselor alimentare.

  Totodată, un restaurant din Satu Mare a fost sancționat cu o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spaţii necorespunzătoare sau neaprobate sanitar veterinar şi fără respectarea condiţiilor de igienă conform prevederilor legislaţiei în vigoare.

  Din nefericire, legea din România ne interzică să face publice numele acestor localuri pentru că amenzile date de către DSVSA pot fi contestate în instanță. Iar numele localurilor nu pot fi fpcute publice decât după ce instanța a hotărât dacă amenzile aplicate de DSVSA sunt conforme sau nu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img