More


  Polițiștii au aplicat peste 200 de sancțiuni în valoare de aproximativ 72 000 de lei

  =

  Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în acest sfârșit de săptămână, 18 – 20 octombrie a.c., acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere și de menținere a unui climat de ordine publică, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 72 000 de lei.

  Astfel, în perioada 18 – 20 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 200 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 72 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 28 de conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h (20), au efectuat depășiri neregulamentare (2), nu au respectat semnificația indicatoarelor rutiere(1) sau au condus sub influenta băuturilor alcoolice (5).

  Totodată, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au desfășurat activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, ocazie cu care au aplicat aproximativ 100 sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 61/1991, în valoare de aproximativ 37 000 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img