More


  Polițiștii își fac datoria. Legea e lege!

  =

  La data de  09 octombrie a.c., în jurul orei  22:00, polițiștii  Secției de Poliție Rurală Gherța Mică au identificat în localitatea Turț,  un bărbat  de 62 de ani, din localitate care se deplasa cu un autoturism pe strada Ulița Mare,  sub influența băuturilor alcoolice.

  Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  La aceeași dată, în jurul orei  08.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tășnad, au fost  sesizați cu privire la un eveniment rutier  produs în localitatea  Acâș.

  Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un  tânăr de 19 ani, din localitatea Acâș, care se deplasa cu autoturismul pe strada Nouă, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum pietruit,  a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând într-un stâlp de pe marginea drumului.

  Testarea cu aparatul alcooltest a relevat faptul că persoana aflată la volan nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

  La extinderea verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere de nici o categorie.

  Polițiștii rutieri negreșteni, au depistat la data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 19.40, un bărbat de 62 de ani, din  localitatea Negrești Oaș care a condus un  motociclu  pe strada 1 Iunie, din localitatea Negrești Oaș, având o îmbibație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din verificări, polițiștii au constatat faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere,  iar vehiculul nu era înmatriculat.

  Polițiștii rutieri sătmăreni au depistat la data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 07.20, un bărbat de 50 de ani, din  localitatea  Remetea Oașului care a condus un  autoturism pe strada Magnoliei din municipiul Satu Mare,  fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img