More


  Polițiștii sătmăreni au ca prioritate siguranța cetățenilor

  - Advertisement -

  Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 9 octombrie a.c., acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere și de menținere a unui climat de ordine publică, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 25 000 de lei.

  Astfel, la data de  9 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 3 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 11 conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h (4) sau nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe trecere de pietoni (7).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img