More


  Primăria Ardud continuă proiectele de modernizare a infrastructurii

  - Advertisement -

  Primăria orașului Ardud continuă derularea proiectelor de modernizare a infrastructurii locale. De asemenea, se lucrează intens și la extinderea rețelei de canalziare la Gerăușa, după ce lucrările la rețeaua de apă au fost finalizate.

  După realizarea procedurilor de achiziție piatră și a celei de modernizare prin asfaltare a unor străzi din localitatea Ardud, s-a trecut la efectuarea lucrărilor care sunt și în prezent în desfășurare și se vor continua cât va pemite vremea, urmând a fi reluate în primăvară.
  Demn de remarcat este și faptul că în localitatea Gerăușa lucrările privind alimentarea cu apă au fost finalizate. Se continuă lucrările privind rețelele de canalizare, de alimentare cu energie electrică a puțurilor și gospodăriei de apă, la stațiile de pompare şi la reţelele de canalizare, precum la stația de epurare.


  Din cei 8,3 km rețele canalizare s-au făcut până în prezent 1,5 km, iar cei 8,3 km rețele apă s-au finalizat. Se pregătește și începerea lucrărilor pentru forarea puțurilor.
  Vă reamintim că aceast proiect câștigat de Primăria orașului Ardud și finanțat prin PNDL de guvernul PSD, se va derula pe parcursul a 18 luni și va asigura la finalizarea ei confortul atât de necesar traiului decent și civilizat locuitorilor satului Gerăușa, dar și celor care vor dori să se reîntoarcă sau să se stabilească în această frumoasă așezare de la poalele Codrului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img