More


  Primăria Carei a demarat lucrările la spațiul de depozitare a deşeurilor electrice şi electronice

  - Advertisement -

  Primăria Municipiului Carei a demarat lucrările de amenajare a viitorului spațiu de depozitare pentru deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE) și anvelopele uzate care vor fi preluate gratuit de la populație. De asemenea, va fi amenajat și un spațiu special pentru depozitarea molozului provenit din construcții. Spațiile de depozitare vor funcționa în spatele fostei uzine TRUM, drumul de acces fiind situat la ieșirea din Carei înspre Urziceni, pe dreapta, chiar după fosta uzină.

  ”Pentru a veni în sprijinul locuitorilor municipiului Carei în privința colectării selective a deșeurilor, am început amenjarea acestui spațiu pentru deşeurile de echipamente electrice şi electronice și anvelopele uzate. Spațiul a fost curățat și împrejmuit, urmând să devină funcțional la începutul lunii viitoare. Preluarea deșeurilor se va face sub stricta supraveghere a angajaților Primăriei”, a declarat viceprimarul municipiului Carei, Ludovic Keizer.

  Tot în spatele fostei uzine TRUM, va fi amenajat un spațiu de depozitare pentru moloz. ”Am curățat și aici locul, ba chiar am amenajat un drum de acces. Ar mai trebui curățat doar canalul care mărginește viitorul depozit, care este plin de vegetație. Astfel, ar putea fi evitate în viitor inundațiile din zona străzilor Bălților și Danko Pista”, a adăugat viceprimarul Ludovic Keizer.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img