More


  RAZIE. MASCAȚII au descins ÎN FORȚĂ între ȚIGANI. Peste 60 de persoane, VERIFICATE

  =

  Mascații și polițiștii sătmăreni au descins, în cursul zilei de ieri, în comunitățile de țigani din Ambud și Petin. Peste 60 de persoane au fost verificate și legitimate cu această ocazie.

  Peste 60 de persoane au fost legitimate şi verificate ieri dimineaţa de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, în cadrul unei acţiuni desfăşurată pe raza localităţilor Petin şi Ambud.

  Poliţiştii din cadrul Sectiei Politie Rurală Valea Vinului, Biroul de Investigatii Criminale Satu Mare sprijiniti de politiştii criminalişti şi de către luptătorii din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale, au efectuat la data de 17 octombrie a.c., o actiune în vederea asigurării respectării legii, prevenirii şi combaterii infractiunilor de natură judiciară, în special a celor comise cu violentă, precum şi pentru depistarea persoanelor urmărite şi a celor care încalcă măsurile de supraveghere judiciară, pe raza municipiului Satu Mare.

  În urma activităților desfăşurate, politiştii au aplicat 17 sanctiuni contraventionale, în valoare de peste 3.000 de lei şi au legitimat şi verificat peste 60 de persoane.

  De asemenea, politiştii au ridicat în vederea confiscării mai multe bunuri provenite din săvârşirea unor infractiuni sau care au ajutat la săvârşirea acestora.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img