More


  RAZII la SÂNGE ale polițiștilor în trafic. Cine sunt VIZAȚI

  =

  Polițiștii rutieri sătmăreni vor face, în cursul acestei săptămâni, o serie de razii în trafic. Vor fi opriți toți transportatorii de persoane sau de marfă. 

  Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control în această săptămână de poliţiştii rutieri. Activităţile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale U.E.

  Pe parcursul săptămânii 14 – 20 octombrie a.c., polițiștii rutieri sătmăreni, coordonați de Direcţia Rutieră a Poliţiei Române, vor desfășura o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de conducătorii autovehiculelor de transport public de persoane mai mare de 8+1 locuri și de transport de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de3,5 tone.

  Acțiunea se desfășoară conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL). În cele 7 zile, controalele polițiștilor au în vedere respectarea, de către șoferii profesioniști, a vitezei legale, utilizarea centurilor de siguranță sau a dispozitivelor de retenție, funcționarea corespunzătoare a aparatului tahograf, respectarea perioadelor de conducere ori de odihnă, documentele obligatorii ale conducătorilor auto, ale vehiculului ori cele ale operatorilor de transport.

  În ceea ce-i privește pe conducătorii autovehiculelor destinate transportului demarfă, controalele vizează și respectarea limitei maxime admise, a greutății mărfurilor sau fixarea corespunzătoare a acestora, precum și respectarea normelorprivind transportul mărfurilor periculoase  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img