More


  Reținut pentru 30 de zile după ce a FURAT

  - Advertisement -

  Poliţiştii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș  au identificat un tânăr de 24 de ani,  bănuit de comiterea a două furturi  calificate și a trei tentative de furt calificat, toate produse pe raza orașului Negrești Oaș.

  Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii de investigații criminale negreșteni au dus la identificarea unui  tânăr din localitatea Socond  bănuit de comiterea a două furturi  calificate și a trei tentative de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%.

  Cercetările efectuate de poliţiştii au stabilit că tânărul, în vârstă de 24 de ani, în nopțile  de 3/4 și 5/6  octombrie a.c. profitând de faptul că unele porți de la locuințe erau neasigurate, pătrundea în curți și sustrăgea bunurile de valoare găsite în autoturismele parcate în curtea acestora și care nu aveau ușile asigurate. Astfel, din două autoturisme a reușit să sustragă un laptop și un portmoneu cu bani.

  În baza probatoriului administrat, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii a două infracţiunii de furt calificat și a  trei de tentative  la furt calificat, iar în urma prezentării celui în cauză la Parchetul de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș, față de acesta s-a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img