More


  Se lucrează intens la infrastructura județului Satu Mare

  - Advertisement -

  În ultima perioadă se lucrează intens la reabilitarea, acolo unde este cazul, a infrastructurii județului Satu Mare. În această perioadă, multe lucrări sunt concentratre în zona Țării Oașului.

  Astfel, s-au efectuat lucrări de reabilitare și întreținere pe DJ 109M. Pe traseul Halmeu-Batarci- Tămășeni, pe o porțiune de drum de 3000 de mp, s-au făcut plombări. Pentru efectuarea lucrării s-a utilizat o cantitate de 322 tone de asfalt și 250 de tone de pietriș, iar o porțiune de 1500 mp a fost curățată de buruienile de pe marginea drumului. La reabilitarea drumului DJ 109L, dintre Negrești-Oaș și Turț, s-a folosit o cantitate de 100 de tone de asfalt și 40 de tone de pietriș.

  Și pe drumul DJ 197 s-au efectuat lucrări de reabilitare pe o porțiune de 5880 mp cu utilizarea a 2130 tone de asfalt și 530 tone de pietriș. Pe lângă aceste lucrări a fost reamenajat și sensul giratoriu de la Călinești-Oaș, la intersecția DJ109L și DJ197.
  De asemenea, se află în plină desfășurare o altă investiție realizată în parteneriat cu autoritățile locale și județene: reabilitarea drumului județean 109M dintre Batarci și Tarna Mare.

  Preşedintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba si vicepreşedintele Ioan Rus au verificat personal lucrările, care se desfășoară pe o distantă de 4,12 km. Se pregătește o fundație nouă, urmată de două straturi de asfalt. În plus, un pod peste pârâu va fi reconstruit complet. Termenul de execuție a lucrărilor este de 9 luni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img