More


  Şedinţă cu scântei la Consiliul Local Păuleşti

  - Advertisement -

  Ultima şedinţă a Consiliului Local Păuleşti, care a avut loc miercuri după-amiază la sediul Primăriei, a fost una presărată cu scandal. Primarul comunei, liberalul Zenoviu Bontea,este acuzat că nu respectă unele prevederi legale în ceea ce priveşte proiectele de hotărâre. Nu este prima şedinţă în care primarul se comportă atât de arbitrar.

  Proiecte ilegale
  Potrivit consilierilor locali UDMR, 26 din cele 29 de proiecte de pe ordinea de zi a şedinţei de miecuri a Consiliului Local Păuleşti au fost adoptate într-o formă ilegală. Acestea nu au fost avizate de către secretarul Primăriei, Manuela Bernat.

  Oficialul Primăriei Păuleşti a arătat că nu a avizat proiectele de hotărâre incriminate doarece ori nu respectă legea, ori există o diferenţă între proiectele de hotărâre discutate în comisiile de specialitate şi cele prezentate în şedinţă. Secretarul Manuela Bernat nu s-a sfiit să afirme, în plină şedinţă, că primarul Yenoviu Bontea a săvârşit o serie de falsuri.

  Consilierii UDMR şi PSD s-au abţinut de la vot
  Nu mult a lipsit ca şedinţa Consiliului Local Păuleşti să nu se mai desfăşoare. În cele din urmă, toate proiectele de hotărâre propuse au fost votate, însă în cazul celor 26 de proiecte incriminate acestea au fost aprobate cu 8 voturi pentru şi şase abţineri (consilierii UDMR şi PSD).

  „Primarul ne-a acuzat pe noi că nu ne dorim dezvoltarea comunei Păuleşti. Din contră, noi ne dorim dezvolatea comunei noastre, însă în limitele legale. Altfel ne putem aştepta ca deciziile luate în mod ilegal în cadrul Consiliului Local Păuleşti să fie atacate în contencios adminsitrativ de către Prefectură”, a declarat unul dintre consilierii UDMR din comuna Păuleşti.

  Mai mult decât atât, unii consilieri locali spun că primarul Zenoviu Bontea că se comportă atât de arbitrar de câteva luni încoace, dar acum, după ce moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a trecut prin Parlament, primarul îşi dă şi mai mult în petec.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img