ŞEDINŢĂ. Rectificare bugetară de aproape UN MILION la Satu Mare. Transurban a primit 750.000

În cadrul şedinţei de astăzi a Consiliului Local Satu Mare au fost aprobate două proiecte de hotărâre care preved rectificări bugetare. Rectificările bugetare, în valoare de aproape 964 de mii de lei. Majoritatea acestor bani se duc pentru buna funcţionare a Transurban.

La propunerea primarului municipiului Satu Mare, Kereskenzi Gabor, ordinea de yi a şedinţei extraordinare de ieri a fost suplimentat cu un punct. Este vorba despre luarea la cunoştinţă a Consiliului Local a demsiei fostului viceprimar şi consilier lcoal PNL, Doina Feher. Demisia eu a survenit în urma scandalului apărut în mass-media sătmăreană cu privire la trecerea fiului ei pe listele ANL.

Primarul Kereskenyi a mulţumit, cu această ocazie, Doinei Feher pentru activitatea prestată în cei trei ani, cât şi pentru buna colaborare pe care au avut-o în prioada cît liberala a ocupat funcţia de viceprimar.

S-a trecut apoi la aprobarea proiectelro de hotărâre care au fost trecute iniţial pe ordinea de zi. Astfel, consilierii locali sătmăreni au aprobat o rectificare de 963.950 de lei.

“Se aprobă rectificarea Bugetului Local de Venituri şi Cheltuieli al municipiului Satu Mare pe anul 2019, la valoarea totală de 213.950.142 lei, din care 189.933.919 lei la secţiunea de funcţionare, resoectiv 24.016.223 lei la Secţiunea de dezvoltare.

Se aprobă suplimentarea cu suma de 750.000 lei a Bugetului de Venituri și Cheltuieli al Transurban S.A. Satu Mare. Bugetul rectificat se ridică la suma de 11.950.000 lei în Secțiunea de funcționare a bugetului local”, se arată în primele două articole ale acestui proiect de hotărâre.

Cu cei 750.000 de lei, alocaţi Transurban Satu Mare, compania de transport persoane poate încheia anul fără probleme, în pofida majorărilor salariale obţinute de angajaţii societăţii în urma grevelor spontane din perioada 21-23 spetmebrie a acestui an.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Minuni în trafic

Activiștii de la DriversSM au lansat, în eter, o nouă provocare pentru sătmăreni. Ideea este simplă: ”Ai cameră de bord și ai surprins un...

Negocieri pentru noi curse aeriene de la Satu Mare

Numărul pasagerilor pe Aeroportul Internațional Satu Mare a crescut semnificativ în ultimii ani, ca efect al creșterii destinațiilor și frecvențelor de la Satu Mare....

Codrul mai este, oare, frate cu românul?

Îmi vine în minte stema de pe tricolor, pe care niște grăbiți, în decembrie 1989, s-au repezit s-o taie de pe simbolul nostru național....

Alu Menziken se extinde la Medieșu Aurit

Fabrica Alu Menziken din Medieșu Aurit nu reprezintă pericol nici pentru mediul înconjurător, nici pentru sănătatea medieșenilor. Acest aspect a fost reliefat în cadrul...

CSM Satu Mare trece în frunte dacă-și câștigă restanțele…

CSM Satu Mare ar putea termina anul pe primul loc al seriei C a Ligii a 4-a dacă-și va câștiga restanțele pe care le...