More


  ŞEDINŢĂ. Rectificare bugetară de aproape UN MILION la Satu Mare. Transurban a primit 750.000

  - Advertisement -

  În cadrul şedinţei de astăzi a Consiliului Local Satu Mare au fost aprobate două proiecte de hotărâre care preved rectificări bugetare. Rectificările bugetare, în valoare de aproape 964 de mii de lei. Majoritatea acestor bani se duc pentru buna funcţionare a Transurban.

  La propunerea primarului municipiului Satu Mare, Kereskenzi Gabor, ordinea de yi a şedinţei extraordinare de ieri a fost suplimentat cu un punct. Este vorba despre luarea la cunoştinţă a Consiliului Local a demsiei fostului viceprimar şi consilier lcoal PNL, Doina Feher. Demisia eu a survenit în urma scandalului apărut în mass-media sătmăreană cu privire la trecerea fiului ei pe listele ANL.

  Primarul Kereskenyi a mulţumit, cu această ocazie, Doinei Feher pentru activitatea prestată în cei trei ani, cât şi pentru buna colaborare pe care au avut-o în prioada cît liberala a ocupat funcţia de viceprimar.

  S-a trecut apoi la aprobarea proiectelro de hotărâre care au fost trecute iniţial pe ordinea de zi. Astfel, consilierii locali sătmăreni au aprobat o rectificare de 963.950 de lei.

  “Se aprobă rectificarea Bugetului Local de Venituri şi Cheltuieli al municipiului Satu Mare pe anul 2019, la valoarea totală de 213.950.142 lei, din care 189.933.919 lei la secţiunea de funcţionare, resoectiv 24.016.223 lei la Secţiunea de dezvoltare.

  Se aprobă suplimentarea cu suma de 750.000 lei a Bugetului de Venituri și Cheltuieli al Transurban S.A. Satu Mare. Bugetul rectificat se ridică la suma de 11.950.000 lei în Secțiunea de funcționare a bugetului local”, se arată în primele două articole ale acestui proiect de hotărâre.

  Cu cei 750.000 de lei, alocaţi Transurban Satu Mare, compania de transport persoane poate încheia anul fără probleme, în pofida majorărilor salariale obţinute de angajaţii societăţii în urma grevelor spontane din perioada 21-23 spetmebrie a acestui an.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img