More


  Siguranța cetățenilor, prioritatea polițiștilor sătmăreni

  =

  Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 25 – 27 octombrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 67 000 de lei.

  Astfel, în perioada 25 – 27 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 67 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 18 conducători auto.

  Totodată polițiștii de investigare a criminalității economice au organizat la data de 25 octombrie a.c., o acțiune în domeniul protejării drepturilor de autor și al drepturilor de proprietate intelectuală.

  Ocazie cu care au depistat pe raza municipiului Satu Mare, un bărbat, de 35 de ani,  în timp ce comercializa, la sediul unei societăți comerciale parfumuri purtând diferite mărci înregistrate, suspecte a fi contrafăcute.

  Astfel, au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării 25 de parfumuri, în valoare de 4 500 de lei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img