More


  Tineri, prinși LA FURAT de către polițiști

  - Advertisement -

  Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, din localitatea Solduba au fost reținuți ieri de polițiști, fiind bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

  La data de 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, au reținut pentru 24 de ore trei tineri de 17, 21, respectiv 26 de ani, toți din localitatea Solduba bănuiți că în luna aprilie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri din locuința unei persoane din localitatea Certeze.

  Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 40%. În cauză cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

  De asemenea, tot ieri, polițiștii Secției Poliție Rurală Gherța Mică au dispus și reținerea unui alt tânăr de 25 de ani, din Șimleul Silvaniei, județul Sălaj, bănuit că la data de 16 septembrie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri din locuința unei femei din localitatea Certeze.

  Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 30%. În cauză cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img