More


  Vernisajul expoziției de fotografie a artistului fotograf Haibo CHI, intitulată ”Împarte și moștenește”

  =

  Marți, 08 octombrie 2019, de la ora 18:00, la Castelul Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de fotografie a artistului fotograf Haibo CHI, intitulată ”Împarte și moștenește”.
  În cadrul evenimentului a luat cuvântul în limbile română și engleză Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, apoi Ștefan Tóth, președintele Asociației Internaționale ”Euro Foto Art” i-a salutat pe cei prezenți, Weilu Chen, președintele China Photo Network Online din Zhuha a mulțumit partenerilor pentru posibilitatea de a fi în România și la Carei și Bikfalvi Zsolt, vicepreședintele Fotoclubului ”Vasile Vénig László” din Carei, care a prezentat detalii despre Festivalul Fotografiei Chineze în România care este dedicat Aniversării a 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice româno-chineze, respectiv Zilei Naționale a Chinei cât și despre cele 50 de opere ale artistului fotograf Haibo CHI.
  Momentele muzicale au fost oferite de reprezentantul formației ”Duo Varadiensis” din Oradea, după aranjamente pentru violă solo ale artistului Thurzó Sándor József, care a interpretat mai multe piese din repertoriul muzicii clasice chinezești.
  Un moment inedit în cadrul vernisajului l-a reprezentat citirea de către Adrian Ștefănuți a scrisorii de felicitare a Ambasadorului Republicii Populare Chineze, Jiang Yu către Președintele Asociației „Euro Foto Art”.


  Înfluențat de cultura chineză, artistul fotograf Haibo CHI este profund îndrăgostit de pictura tradițională. Acesta extrage esența artistică din viața reală prin observarea ei pe termen lung, combinând-o cu fotografia modernă și astfel dându-i un nou suflu vivid.
  Manifestarea culturală a fost organizată de Asociația Internațională ”Euro Foto Art” din Oradea în parteneriat cu China Photo Network Online din Zhuhai (China) și Organizațiile Partnere ale Asociației din România, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe a României și Ambasadei Republicii Populare Chineze în România, Direcția de Cultură și Sport Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și va rămâne la dispoziția publicului vizitator până la data de 01 noiembrie 2019.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img