More


  VIDEO. Au trecut șase ani de la MOARTEA interpretului CIPRIAN GĂTINA. Un exemplu de LUPTĂTOR cu VIAȚA

  - Advertisement -

  S-au împlinit ieri 6 ani de la tragedia în urma căruia cunoscutul și iubitul interpret sătmărean, Ciprian Gătina, a trecut în eternitate în urma unui cumplit accident de circulație.

  Rudele, prietenii, cei apropiați, dar nu numai, și-au adus aminte de acest trist moment și au distribuit pe Facebook imaginile de la înmormântarea lui Ciprian Gătina.

  În imaginile publicate pe Youtube în 2014, înregistrate la slujba de înmormântare a artistului, se aude clar cântecul acestuia:

  ”Și de-ar fi să mor odată, să nu plângeți după mine”.

  Foarte multă lume l-a condus, în urmă cu șase ani, pe Ciprian Gătina pe ultimul drum: rude, prieteni, cunoscutți, artiști sătmăreni și nu nnumai. Mulți dintre ei se pot vedea în aceste imagini document.

  ”Tristeţea se aşterne apăsător peste un sentiment de neputinţă. Momentul tragediei pare o glumă proastă a sorţii, un vis urât, un vis din care doreşti să te trezeşti. Dimineaţa soarele răsare şi crezi că totul a fost doar un vis însă constaţi rapid că te confrunţi cu aceaşi nemiloasă şi cruntă veste.Ciprian Gatina ai fost un exemplu de luptător cu viaţa, cu dragostea şi dăruirea ta pentru muzica şi oameni în acelaşi timp. Dumnezeu să te răsplătească din plin acolo unde tu te-ai mutat. ,,VEI RAMANE MEREU IN SUFLETELE NOASTRE”, era mesajul transmis, în urmă cu 5 ani, de Raul Fușle.

  Reamintim faptul că în data de 13 octombrie 2013, interpretul sătmărean Ciprian Gătina și-a pierdut viața în urma unui cumplit accident de circulație produs pe raza localității Decebal.

  Ciprian Gătina a fost înmormântat în data de 17 octombrie 2013.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img