More


  VIDEO/FOTO. Viorica Dăncilă, primită cu CĂLDURĂ la Satu Mare. ”Nu ne lăsați la Iohannis!”

  - Advertisement -

  Premierul Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a fost primită cu brațele deschise și căldură azi la Satu Mare.

  Premierul Viorica Dăncilă, însoțită de secretarul general al PSD, Fifor Mihai, ministrul Agriculturii Petre Daea, ministrul Apărării Naționale, senatorul Gabriel Les, președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, deputatul Ioana Bran, președintele executiv al PSD satu mare, Mircea Govor, și o parte din staff-ul PSD Satu Mare, a făcut în această dimineață o vizită în Piața Someș din municipiul Satu Mare.

  Candidatul PSD la alegerile pentru președinția României a fost primită cu multă căldură de cei prezenți în piață la ora respectivă.

  Oamenii se tem de tăierile pe care viitorul Guvern le anunță, se tem pentru ziua de mâine și pentru viitorul copiilor.

  ”Nu ne lăsați la Iohannis”, a fost mesajul multor sătmăreni prezenți în piață.

  Viorica Dăncilă le-a spus sătmărenilor cu care s-a întâlnit în Piața Someș din municipiul Satu Mare că nu va renunța nicio clipă să lupte pentru dreptul pe care îl au de a trăi decent în țara lor.

  ”În primul rând, merită un preşedinte care să-i unească pe români şi nu să-i dezbine, merită un preşedinte care să fie în mijlocul românilor şi nu să-şi aducă aminte de ei din cinci în cinci ani când vin alegerile. România merită un preşedinte care să reprezinte ţara noastră cu demnitate în forurile europene, care să lipte pentru această ţară”, a spus președintele PSD, Viorica Dăncilă.

  Mai mult decât atât, Viorica Dăncilă a declarat că crede în șansele ei să ajungă președinte al României.

  ”Cred că şansele sunt foarte mari pentru că eu chiar cred în oameni şi chiar cred în poporul român şi cred că această ţară merită mult mai mult din partea preşedintelui României”, a mai spus Viorica Dăncilă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img