More


  ACCIDENTE rutiere cercetate de polițiști

  - Advertisement -

  La data de 26 noiembrie a.c., la ora 11.43, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere a Poliției oraș Negrești Oaș, au fost sesizați despre faptul că pe DJ 109 K, în localitatea Pășunea Mare, a avut loc un eveniment rutier.

  Din primele verificări, a rezultat faptul că un bărbat, de 60 de ani, din comuna Orașu Nou, în calitate de biciclist, pe fondul efectuării unui viraj la stânga, fără să se asigure corespunzător, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 64 de ani, din localitatea Gherța Mică.

  În urma evenimentului rutier a rezultat decesul biciclistului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

  La data de 26 noiembrie a.c., la ora 20.07, polițiștii rutieri careieni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe bulevardul 25 Octombrie, din municipiul Carei.

  În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Carei, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul neacordării priorității de trecere a accidentat grav un bărbat și o femeie, de 67, respectiv 66 de ani, ambii din municipiul Carei, care în calitate de pietoni s-au angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată si semnalizată corespunzător.

  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

  În ambele cauze s-au întocmit dosare penale pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele rutiere.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img