More


  ALEGERI PREZIDENȚIALE. Cu ce gânduri VOTEAZĂ sătmărenii

  - Advertisement -

  Încă de la ora 7.00, când s-au deschis secțiile de votare, sătmărenii s-au prezentat la urne pentru a vota președintele României. La vot s-au prezentat și parlamentarii sătmăreni, liderii județeni sau locali sătmăreni, dar și reprezentanții principalelor partide politice din județ. Gazeta de Nord Vest va prezenta gândurile cu care au votat o parte dintre aceștia.

  Radu Roca: ”Am votat cu mintea și nu cu manipularea, cu inima și cu ștampila”

  Vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, sătmăreanul Radu Roca, și-a exercitat dreptul de vot într-o secție de votare din municipiul Satu Mare. Acesta s-a prezentat la urne plin de optimism, fiind convins că alegerile vor fi câștigate de cel mai merituos dintre candidați.

  ”Am votat cu mintea și nu cu manipularea, cu inima și cu ștampila ca România să fie condusă de o femeie care a demonstrat ca iubește România și vrea doar binele tuturor românilor”, a declarat Radu Roca după ce a ieșit de la urne.

  Dorel Coica:”Am votat pentru un președinte responsabil, corect, serios, cu coloană vertebrală”

  Fostul primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a votat, după-amiază, la o secție de votare amenajată în incinta Asociației Județene de Fotbal. După ce și-a exercitat dreptul la vot, Dorel Coica a și explicat pentru ce a votat.

  ”Am votat pentru un președinte responsabil, un președinte cu coloană vertebrală, un președinte, serios, corect, care, în sfârșit, trebuie să scoată România din marasmul în care a trăit până acum”, a declarat Dorel Coica după ce a ieșit de la urne.

  Aurelia Fedorca: “Am votat din inimă pentru un preşedinte care să respecte românii şi România”

  Preşedintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a votat azi, la ora 12.00, la secția de votare de la Şcoala 3 din Negreşti-Oaş.

  “Am votat din inimă pentru un preşedinte care să respecte românii şi România, am votat pentru un preşedinte mediator, nepartizan, care să lupte pentru românii de acasă la fel ca şi pentru cei din Diaspora”, a declarat preşedintele Aurelia Fedorca.

  Deputatul Romeo Nicoară nu a fost lăsat să voteze. Care a fost motivul

  Deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară, nu a fost lăsat să voteze pentru că nu avea buletinul la el. Acesta s-a prezentat la vot la una dintre secţiile de votare amenajate în incinta Colegiului Tehnic “I.C. Brătianu”, însă în loc de buletin a prezentat un paşaport diplomatic.

  El s-a scuzat că nu a avut buletinul la el pe motiv că, în urma a atât de multor călătorii pe care le face, şi-a uitat buletinul într-o altă haină.

  În această situaţie, preşedintele secţiei de votare nu i-a permis deputatului să voteze, acesta fiind nevoit să se întoarcă acasă şi să-şi caute buletinul pentru a i se permite să voteze.

  PS. În cele din urmă Romeo Nicoară a revenit cu buletinul şi a putut vota fără probleme.

  Gabriel Leş: „Am votat pentru viitorul copiilor noștri”

  Fostul ministru al Apărării, senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leş, s-a prezentat la vot însoţit de întreaga familie la una dintre secţiile de votare amenajate în incinta Liceului Teologic “Nicolae Steinhardt”.

  După ce şi-a exprimat dreptuld e vot, Gabriel Leş a declarat că s-a prezentat la urne pentru viitorul copiilor românilor.

  „Am votat pentru viitorul copiilor noștri. Am votat un om care a demonstrat că poate să facă mult bine românilor. Un om care iubește această țară și care este aplicată pentru binele acestei țări și binele cetățenilor ei”, a declarat Gabriel Leș.

  Mircea Govor: “Am votat ca România să fie condusă de o femeie care vrea binele tuturor românilor”

  Preşedintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, şi-a exercitat dreptul de vot la una dintre secţiile de votare din comuna Supur. După ce a ieşit de la urne, Mircea Govor a declarat că a votat pentru eliminarea dictaturii şi nesimţirii.

  “Am votat cu inima ca România să fie condusă de o femeie care vrea doar binele tuturor românilor”, a declarat Mircea Govor după ce a ieşit de la vot.

  Nicolae Avorniciţii: “Am votat pentru România şi pentru români”

  Consilierul judeţean Nicolae Avorniciţii s-a prezentat cu încredere la secţia de votare. Acesta a declarat că a votat pentru România şi români.

  “Am votat pentru România şi pentru români. Am votat cu inima curată pentru binele românilor şi dezvoltarea României”, a declarat Nicolae Avorniciţii.

  Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran: “Am votat pentru un candidat ce iubeşte românii”

  Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a votat astăzi la o secţie de votare din incinta grădiniţei “Dumbrava Minunată” din municipiul Satu Mare. La ieşirea de la urne, Ioana Bran a declarat că a votat pentru acel candidat care demonstrează că îi iubeşte pe români.

  “Am votat astăzi pentru un candidat pe care îl cunosc și pe care îl respect, un candidat care știu că a muncit pentru români și va munci în continuare, un candidat ce iubește rom\nii și iubește România și ca atare știu că va reprezenta interesele României și peste graniță, un candidat care atunci când un alt candidat era suspect pentru trafic sau vânzare de copii acest candidat a ales să adopte un copil și acest lucru cred că spune foarte multe, ca atare eu îndemn tot sătmărenii să meargă la vot. Votul este un act al democrației, un drept pe care democrația la adus și îndemn să apeleze cu toții la acest drept pe care îl au”, a declarat Ioana Bran după ce a ieşit de la vot.

  Kereskenyi Gabor: “Am votat pentru respect”

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, şi-a exprimat dreptul de vot la una dintre secţiile de votare amenajate la Grădiniţa nr. 15 din Satu Mare. Acesta a fost însoţit la urne de întreaga sa familie.

  După ce a ieşit de la urne, primarul Kereskenzi a declarat că a votat pentru respect, ca România să fie respectată.

  “Am votat astăzi pentru respect, am votat pentru o Românie care să fie o țară respectată și totodată o țară care care își respectă proprii cetățenii. Am votat pentru o Românie în care există respect între toate etniile conlocuitoare și-am votat pentru o țară puternică care să fie implicată și respectată în Balcanii de Vest”, a de clarat Kereskenyi Gabor.

  Senatorul Turos Lorand: „Am votat cu un candidat care va avea grijă de resursele noastre”

  Senatorul UDMR de Satu Mare, Turos Lorand, a votat în aceast dimineaţă, în jurul orei 9.30, la secţia de votare amenajată în incinta Asociaţeii Judeţene de Fotbal. Acesta a declarat că a votat cu gânduri pozitive, pentru un candidat care va avea grijă de resursele României.

  “Am votat cu gânduri pozitive. Am votat cu un candidat care va avea grijă de resursele noastre, cu singurul candidat care în campania electorală a pus accent pe educaţie, pe tineret şi pe resursele României. Sper ca dânsul să fie preşedintele României pentru următorii cinci ani de zile şi, de ce nu, pentru următorii zece ani”, a declarat Turos Lorand după ce a ieşit de la vot.

  Președintele CJ Satu Mare, Pataki Csaba: “Am votat pentru candidatul care a avut mesaje și pentru minoritățile naționale”

  Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a votat, în această dimineață, la secția de votare din cadrul școlii gimnaziale “dr. Vasile Lucaciu” pentru alegerile prezidențiale.

  “Eu am votat pentru, practic, singurul candidat care a avut mesaje și pentru toate minoritățile din România, care și-a bazat campania pe respect, spunând că în primul rând trebuie apreciat cetățeanul și trebuie să fie egal cu statul și nu statul să aștepte să devină deservit de cetățean. Eu îndemn pe toți sătmărenii să iasă la vot, indiferent de opțiunea lor politică sau de simpatiile personale față de fiecare candidat. Important este ca să decidem noi. Este o zi în care cetățeanul conduce țara și asta poate fi exprimat prin numărul mare de voturi. Nu este numai un drept constituțional, eu zic că este chiar o obligație cetățenească pentru cei care trăim în această țară și cei care dorim în permanență o schimbare înspre bine.”

  Viceprimarul Adrian Albu: ”Am votat cu gândul la o Românie normală”

  Unul dintre primii votanți din județ a fost chiar viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu. Acesta a votat, încă de la ora 8.00, la una dintre secțiile de votare amenajate în incinta fostei Școli Generale nr. 5 de pe strada Wolfenbutel.

  Viceprimarul Adrian Albu, care este şi preşedintele PNL Satu Mare, a declarat că a votat cu gândul la o Românie normală.

  “Am votat cu gândul la o Românie normală, la o viaţă mai bună în România. Vreau să le spun tuturor că vrem, ştim şi putem să facem din ţara asta un loc mai bun de trăit pentru toţi românii”, a spus Adrian Albu după ce a ieşit de la urne.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img