More


  ALEGERI PREZIDENȚIALE. Rezultate FINALE. Dăncilă îl SPULBERĂ pe Barna

  - Advertisement -

  După numărarea a aproape sută la sută a voturilor (în calcul mai sunt luate voturile din cele două Americi care nu pot schimba semnificativ soarta alegerilor, nici măcar a procentelor), se poate spune că putem prezenta rezultatele finale ale alegerilor parlamentare de duminică.

  Așa cum era de așteptat, Klaus Iohannis conduce detașat în fruntea clasamentului. Acesta este urmatb de Viorcica Dăncilă care, în lupta pentru locul doi, l-a spulberat, efectiv pe Dan Barna.

  Rezultate finale alegeri prezidențiale 2019:

  Klaus Iohannis: 36.65%
  Viorica Dăncilă: 23,79%
  Dan Barna: 13,99%
  Mircea Diaconu: 9,25%
  Theodor Paleologu: 5.66%

  La alegerile prezidențiale desfășurate duminică, 10 noiembrie, au votat 47,66% dintre cetățenii României. În Diaspora au votat aproape 700.000 de români, acesta fiind cel mai mare număr din istoria alegerilor din momentul în care voturile din străinătate au căpătat o pondere importantă.

  Turul al doilea se va desfășura peste două săptămâni, tot duminica. Românii vor vota pe 24 noiembrie, iar cetățenii din Diaspora vor avea din nou la dispoziție trei zile, ei începând să voteze de vineri, 22 noiembrie 2019, așa cum s-a întâmplat și la acest tur de scrutin. În turul al doilea, lucrurile se vor schimba, căci votanții se vor împărți între cei rămași în cursă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img