More


  ALERTĂ. Dimineață FOARTE RECE la Satu Mare. Temepratura, mult SUB ZERO grade

  =

  Această dimineața a fost una foarte rece la Satu Mare. A fost, de fapt, cea mai rece din această perioadă. Temperatura a scăzut cu mult sub zero grade. 

  Astfel, la ora 6.30, la Satu Mare era înregistrată o temperatură de minus trei grade. Temperatura a rămas la același nivel până după ora 7.00.

  Abia după ora 7.30, temperatura va urca ușor și va ajunge în jur de minus două grade la ora 8.00, și un grad cu plus, la ora 9.00.

  În continuarea zilei de astăzi, vremea se va încălzi destul de accelerat în prima parte a zilei, ajungând la 7 grade în jurul orei 10.00, respectiv zece grade în jurul orei 12.00. Însă, pe parcursul zilei de astăzi nu va urca mai mult de 11 grade.

  În week-end, vremea va oscila. Astfel, la noapte este posibil să avem dion nou temperaturi negative, care pot ajuge, în unele locuri, până la minus două grade.

  Mâine, la zi, vom avea doar cel mult zece grade la Satu Mare, iar de la orele amiezi va începe să plouă. Astfel că, de Luminații, va ploua.

  Duminică, temperaturile din județ vor sălta până la 18 grade, însă vin lam pachet cu ploi, la fel ca și luni, și marți, și miercuri, și joi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img