More


  ALERTĂ METEO. VINE GERUL!!! Temperaturi de până la MINUS 10 GRADE

  - Advertisement -

  Dacă sătmărenii s-au putut bucura până acum de această toamnă călduroasă, previziunile meteorologilor arată că, cel puțin în perioada imediat următoare, la Satu Mare va veni gerul. Vor fi înregistrate și temperaturi de până la minus 10 grade. Vor cădea și primii fulgi de zăpadă.

  Deocamdată este bine la Satu Mare, chiar dacă plouă, cu temperaturi de 10-12 grade ziua și 5-6 grade noaptea.

  Vremea se va răci accentuat în cursul zilei de sâmbătă, când vor ajunge la 5 grade ziua și la minus șapte grade noaptea, asta în condițiile unui cer relativ senin.

  Duminică, de Ziua Națională a României va fi chiar frumos. Soare, temperaturi de 4 grade ziua.

  În noaptea de duminică spre luni asupra Sătmarului se vor aduna norii, iar temperatura va coborî până la minus 3, minus 4 grade. Tot atunci, sau chiar și luni la zi, este posibil să cadă și primii fulgi de nea.

  În continuare, vremea va intra într-un proces continuu de răcire. Astfel, dacă luni pe zi vom avea doar două grade în termometre și va fi cel puțin lapoviță, dacă nu chiar ninsoare, noaptea se va ajunge la minus 5 grade, iar cerul se va mai degaja.

  Marți, pe zi, la Satu Mare va fi soare cu.. dinți, cu temperaturi de doar un grad în termometre. Mați spre miercuri va fi însă foarte frig. Vor fi zone unde se va ajunge până la minus 8, minus 9 grade Celsius.

  Nici miercuri nu va fi mai cald, tot un grad Celsius în termometre, însă în noapte de miercuri spre joi vor fi temperaturi de până la minus 10 grade.

  Abia spre sfârșitul săptămânii viitoare vremea se va mai încălzi ușor, este posibil să și ningă, mai ales vinerea viitoare.

  Ninsori mai abundente sunt anunțate abia pe la mijlocul lunii decembrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img