More


  Altex România deschide cel mai nou magazin Media Galaxy din rețea

  - Advertisement -

  Altex România continuă să se extindă la nivel național și deschide la Satu Mare cel mai nou magazin Media Galaxy, cel cu numărul 20 al rețelei. Deschiderea noului magazin urmează direcția companiei de implicare în dezvoltarea comunității locale și a atras o investiție de 8 milioane de euro, ce a dus la crearea a 40 de noi locuri de muncă. După ce ieri a fost inaugurat. Magazinul din Satu Mare se va deschide oficial pentru publicul larg atăzi, 21 noiembrie.

  Inaugurarea magazinului
  Marți după-amiază a fost inaugurat acest nou magazin. la festivitatea de ianugurare au fost prezenți, printre alții, prefectul Darius Filip, subprefectul Altfatter Tamas, city-managerul Masculic Csaba și alții.

  Prefectul Darius Filip a declarat că apreciază investițiile cu capital românesc, cum este cazul Altex România, cu atât mai mult cu cât Galaxy Media a fost deschis la Satu Mare.
  La rândul său, și city-managerul Masculic Csaba, a apreciat investiția Altex România de la Satu Mare.

  ”Investiția este importantă pentru oraș, nu doar pentru că vorbim de 8 milioane de euro și 40 noi locuri de muncă create, dar mai ales pentru că se finalizează procesul de curățire a zonei, început odată cu construcția magazinului Kaufland. S-a curățat o zonă insalubră și degradată care era o pată pe obrazul orașului, devenind o zonă comercială modernă”, a declarat Maskulik Csaba.

  Oferte de Black Friday
  Deschiderea magazinului vine cu oferte speciale de Black Friday pentru clienți și cu reduceri de până la 50% la sute de produse.

  „Cu fiecare magazin deschis, ne dorim să inspirăm o reinventare a retailului local, să oferim clienților noștri echipamente care sporesc confortul vieții și o experiență completă, online și offline. Avem încredere în piața locală și ne așteptăm ca magazinul MEDIA GALAXY din Satu Mare să fie un motor de creștere pentru întreaga rețea, având în vedere că ne adresăm unei arii extinse de clienți potențiali, atât din țară cât și de peste hotare. Suntem convinși că în scurt timp magazinul nostru va fi un pol de interes și pentru clienți din țări precum Ungaria și Ucraina, care vor găsi atrăgătoare ofertele noastre, dar și diferența de TVA comparativ cu țara de origine, 27% față de 19% cât este în România”, spune Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

  Peste 40.000 de produse
  Situat pe Strada Corvinilor nr. 1-3, în incinta Satu Mare Retail Park, pe un spațiu care este o proprietate a grupului Altex România, magazinul Media Galaxy are o suprafață amenajată de 2.400 de metri pătrați și dispune de parcare proprie, cu un număr de 100 locuri. Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00.

  Valoarea stocului de marfă pentru acest magazin este de trei milioane de euro. Compania estimează că peste două milioane de clienți vor trece pragul magazinului în primul an de la deschidere.

  În noul magazin Media Galaxy din Satu Mare, clienții vor putea alege din peste 40.000 de produse și vor beneficia de cea mai mare varietate din gama produselor electro-IT, dar și de servicii precum livrarea la domiciliu, consultanță la raft, rambursare diferență dacă găsesc în altă parte același produs mai ieftin, soluții de finanțare flexibilă și service în magazin.

  De asemenea, clienții pot rezerva online produsele dorite, pe care mai apoi le pot ridica din magazin. În plus, prin programul Buy Back aceștia pot da la schimb produsul vechi, televizor, frigider sau mașină de spălat și vor beneficia de o reducere de preț la noul produs, în funcție de valoarea acestuia.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img