More


  ANIVERSARE / Omul de afaceri Mihai Crişan a împlinit 60 de ani

  - Advertisement -

   

  Acesta a sărbătorit împreună cu familia şi prietenii apropiaţi la complexul Valea Măriei.

  Vineri , 08.11.2019, de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril, a fost o zi de dublă sărbătoare în familia Crişan. Mihai Crişan a sărbătorit atât onomastica, dar şi împlinirea a 60 de ani.

  Evenimentul important a avut loc la frumosul Complex Valea Măriei din localitatea Vama, proprietatea familiei Crişan, vineri 08.11.2019, şi au participat peste 150 de persoane. Alături de acesta, la evenimentul important din viaţa sa a fost prezentă întreaga familie, soţia omului de afaceri, Ana, cei doi băieţi, Romi şi Cristi, împreună cu soţiile lor, nepoţii omului de afaceri, primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, viceprimarul oraşului Negreşti Oaş, Fanea Ioan Constantin, preşedintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, oamenii de afaceri veniţi special din Franţa pentru acest eveniment Gică şi Cornel Cârciu împreună cu Florin Berinde, importanţi oameni de afaceri din judeţele Satu Mare, Maramureş și Alba, prietenii apropiaţi.


  Atmosfera a fost întreţinută de mai mulţi interpreţi renumiţi din întreaga ţară. Fănică Oanţă cu formaţia, din Banat au fost prezenţi Petrică Velescu cu formaţia şi trei soliste de muzică din Timişoara, iar Maramureşul a fost reprezentat de extraordinarul Grup Iza.


  De departe, momentul cel mai emoţionant al serii a fost în jurul orei 21:00, atunci când s-a adus tortul sărbătoritului, deoarece întreaga familie i s-a alăturat sărbătoritului lângă tort şi întreaga asistenţă i-a cântat acestuia ”La mulţi ani!”.


  Gazeta de Nord-Vest şi Nord Vest TV se alătură familiei şi prietenilor şi îi urează sărbătoritului Mihai Crişan un sincer şi călduros La mulţi ani!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img