More


  APEL. O mămică are nevoie de AJUTORUL sătmărenilor. A fost FURATĂ în plină STRADĂ

  - Advertisement -

  O mămică din Satu Mare are nevoie urgentă de ajutorul sătmărenilor după ce ieri a fost victima unui furt în plină stradă, chiar lângă grădiniţa unde s-a dus să-şi ia copilul.

  Ieri, în jurul orelor amiezi, sătmăreanca s-a dus la grădiniţa Ham Janos de pe str Gabriel Georgescu să îşi ia copilul de la grădiniţă. Când s+a întors la maşină, a constatat că maşina i-a fost spartă şi de aici i s-a furat o poşetă în care se aflau actele personale, actele celor trei copii ai ei, dar şi carduri bancare.

  Sătmăreanca cere ajutorul sătmărenilor pentru a-şi recupera cel puţin actele.

  “Ieri, in fata gradiniţei Ham Janos de pe str Gabriel Georgescu mi s-a furat geanta din masina. Am avut în ea şi cheile de la maşina Kia Motors, şi carduri ING (blocate deja) actele pentru  SD Grill House şi Sarkadi Daniela. De asemenea, acolo am mai avut acte de domiciliu din Ungaria ale mele şi a copiilor Sarkadi Daniella, Sarkadi Mark si Sarkadi Dominik. Cine trece prin zona aceea şi găseşte ceva rog să mă contacteze ori privat ori la telefon. MULTUMESC.Vă rog să distribuiţi, ma ajuta mult”, este mesajul sătmărencei.

  Sătmăreanca poate fi contactată la https://www.facebook.com/sarkadi.daniela

  De asemenea, dacă aţi fost martori la acest eveniment şi aţi reuşit să îl vedeţi pe hoţi, sunteţi rugaţi să sunaţi la Poliţie sau la 112.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img