More


  ATENȚIE SĂTMĂRENI. De astăzi, trei NOI PUNCTE fixe de control ROVINETĂ în județ

  - Advertisement -

  Începând de astăzi, 15.11.2019, vor fi puse în funcțiune pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România 13 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul căroră vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancționării cu amenda contravențională, conform prevederilor OG 15/2002 cu modificările și completările ulterioare.

  Punctele de control ce urmează a fi puse în funcțiune la data de 15.11.2019, sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Vărșand, Salonta, Borș, Urziceni, Petea, Halmeu, Galați, Oancea, Albița, Sculeni, Stânca, Rădăuți Prut și Siret.

  Astfel, de mâine, vor fi 106 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi.

  În județul Satu Mare vor fi, astfel, trei. Pe lângă cele două, de la Petea și de la Halmeu, puse în funcțiune astăzi, mai există unul mai vechi, la intrarea în satul Decebal.

  Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deținut de CNAIR.

  Adresăm conducătorilor auto rugămintea de a verifica înainte de a utiliza rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi valabilitatea rovinietei.

  Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziția acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img