More


  Bărbat tâlhărit în plină zi în Micro 16. Lovit cu sălbăticie, salvat în ultimul moment

  - Advertisement -

  Scene incredibile în municipiul Satu Mare. Mai exact, în Parcul Brândușa din Cartierul Micro 16. Astăzi, în jurul orei 12.00, P. Florin (cunoscut ca și Fantomas), în vârstă de 36 de ani, a apelat la mila unui sătmărean, în vârstă de 60 de ani, căruia i-a cerut câțiva lei pentru a-i cumpăra copilului său scutece.

  Victima a făcut o greșeală capitală, când a scos portofelul în văzul agresorului, căruia i-a întins suma de o sută de lei. Evident, Fantomas nu s-a mulțumit doar că atât, i-a aplicat un pumn în figura victimei, apoi l-a împins într-un loc mai retras, unde și-a continuat agresiunea, cu intenția de a-i sustrage portofelul.

  Într-un final a și reușit să sustragă portofelul, în care se aflau 1.200 de lei. Norocul lui Fantomas s-a transformat în ghinion. Martorii oculari au declarat că un echipaj al Poliției Locale, aflat în zonă, a intervenit salvator și l-a imobilizat pe agresor, restituindu-i victimei toate bunurile.

  Agresorul a fost predat ulterior unui echipaj de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare în vederea continuării cercetărilor.

  sursa: PresaSM  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img