Cupa Dacicus s-a bucurat din nou de un real succes

Iubitorii sportului din Mediesu-Aurit și din localitatile apartinatoare, precum si alti participanti din judet, au avut parte de o competitive sportive reusita. Vremea bună și organizarea ireproșabilă au făcut din ediția din acest an a tradiționalei déjà Cupe Dacicus una dintre cele mai reușite ediții din cele 24 avute până cum.

Adrian Meszaros, presedintele Asociatiei Judetene Sportul pentru toti, Satu Mare, a salutat organizatorii, arbitrii, nu in ultiumul rand sportivii participant la aceasta editie.

Din anul 1996, timp de 24 de ani, fara intrerupere,aceasta competitive, devenita traditionala, si cunoscuta chiar si la nivel national,a avut si de aceasta data participanti de la cele mai mici categorii, pana la cei de o varsta inaintata.

La intrecerile sportive, participantii au trecuut de-a lungul anilor prin momente deosebite, de la agonie la extaz, bucurandu-se, in final de rezultatul obtinut. Asadar, si in acest an, iubitorii sportului au castigat cu totii, dar vom prezenta castigatorii ramurilor si probelor sportive la care au participat.
La alergare de viteza, locul I —- Nistor Julia, Terebesti. Locul II—- Ghiulvesi Rebeca, Orasu Nou Vii, locul III—- Croitoru Antonela, Potau.
La viteza baieti, locul I – Babut Valentin, Dumbrava. Locul II—Ban Raul, Dumbrava, locul III, Covaci Tomotei, Livada.
Cross fete. Locul I—Nistor Julia, Terebesti, locul II—Ghiuvesi Rebeca, Orasu Nou Vii, locul III—Vraga Rodica, Terebesti.
Cross baieti—- Locul I—Lazar Catalin, Mediesu Aurit, locu II—Babut Valentin, Dumbrava, locul III—- Ban raul, Dumbrava.
Tenis de masa, fete: Locul I—Francesca Vlaica, Iojib, locul II – Morojac Laura, Mediesu Aurit, locul III—- Pomian Gabriela, Potau.
Tenis de masa, baieti: Locul I—Kadar Razvan, Mediesu Aurit, locul II—Lazar Ctalin, Mediesu Aurit, locul III —- Mezei Florin, Mediesu Aurit.
Sah fete: locul I—Francesca Vlaica, Iojib, locul II—Tiproc Isabela, Mediesu Aurit, locul III—Roatis Andreea, Mediesu Aurit.
Sah baieti: locul I—Cuth Petre, Dumbrava, locul II—Mezei Sergiu, Mediesu Aurit, locul III—- Robotin Andrei, Babasesti.
Handbal fete: locul I—Stiinta Mediesu Aurit
Fotbal baieti: locul I—Vulturii Potau, locul II—Venus Dumbrava, locul III— Speranta Medies.
La festivitatea de premiere, castigatorii au primit din partea Asociatiei Judetene Sportul pentru Toti si Directiei judetene pentru Sport si Tineret, Satu Mare, premii constand in diplome, medalii si cupe. Domnul prof. Adrian Meszaros, a felicitatat si multumit participantilor pentru spiritul de fair-play de care au dat dovada, comportarea lor in timpul competitiei care s-a incheiat fara incidente nedorite, multumeste totodata pentru sprijunul acordat la organizarea competitiei dlor profesori, arbitrilor, cat si Directiei Judetene pt sport si tineret Satu Mare pt sprijunul acordat, conducerii Școlii gimnaziale George Cosbuc Medies, primariei Mediesu Aurit, cat si tuturor celor care i-au sprijinit Multumiri si felicitari tuturor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

FOTO. Cinema One Laserplex, restaurante noi și primul hub comunitar din oraș, deschise astăzi în Aushopping Satu Mare

Centrul Comercial Aushopping Satu Mare își extinde oferta comercială și inaugurează astăzi cinematograful Cinema One Laserplex, noua zonă de food-court și Cartier Hub, primul...

Asociația ”Unu și Unu” în sprijinul copiilor prematuri născuți în Satu Mare

Miercuri, 5 decembrie, în cadrul secției de Nou Născuți de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare a avut loc un eveniment în cadrul...

Medicii care vor locui în blocul ANL au primit cheile de la apartamente

13 medici din Satu Mare, Cluj, Oradea și București, care lucrează la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, se pot muta în noile locuințe...

Corul Solemnis, în concert la Catedrala Ortodoxă “Adormirea Maicii Domnului”

Seria concertelor de Crăciun continuă în bisericile ortodoxe din municipiul Satu Mare. Astfel, marți, 10 decembrie 2019, începând cu ora 18, la catedrala ortodoxă română...

Concert de Craciun – Advent Konzert la Castelul Karolyi

Duminică, 8 decembrie, începând cu ora 18, în Castelul Karolyi, va avea loc Concertul de Crăciun susținut de pianista Czumbil Bernadette și soprana Noémi Veres. Programul...