More

    DECIZIE. Conducerea Electrolux din Satu Mare, DECAPITATĂ. Directorul Bloemer, ”pensionat”

    Conducerea Fabricii Electrolux din Satu Mare a fost ”decapitată”. Se poate spune acest lucru după ce astăzi, fostul director, Dietmar Bloemer, a fost ”pensionat” de conducerea centrală a Concernului Electrolux, potrivit unor surse demne de încredere citate de Gazeta de Nord Vest.

    Decizia conducerii centrale a Concernului Electrolux a fost anunțată astăzi, la ora 16.00, iar după o jumătate de oră Dietmar Bloemer a părăsit fabrica pentru totdeauna, spun aceleași surse.

    Deocamdată nimeni nu a fost numit în locul lui Bloemer.

    ”Decizia a fost luată atât de rapid încât nimeni nu s-a gândit să pună pe altcineva în locul său”, au declarat sursele GNV.

    Cel mai probabil, în decizia conducerii centrale a Concernului Electrolux au contat foarte mult și cele zece săptămâni de grevă din primăvara acestui an, criză pe care Dietmar Bloemer nu a gestionat-o mulțumitor pentru conducerea centrală a Electrolux.

    În urma acelei greve, Electrolux a produs cu circa 80.000 de produse mai puțin, ceea ce a însemnat pierderi de aproape 10 milioane de euro, ceea ce și pentru Electrolux a însemnat mult.

    În altă ordine de idei, debarcarea lui Bloemer poate fi considerată și o victorie a Sindicatului Liber ”Samus” din Electrolux Satu Mare, mai ales după felul zemflematic în care liderii de sindicat și greviștii au fost tratați de, acum, fostul director al Fabricii Electrolux Satu Mare.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE